Jeg heter Anna, er 32 år og jobber vanligvis som i radioteknikken hos NRK i Trondheim. Har alltid hatt et stort behov for å uttrykke meg kreativt, men det er ikke alltid kreativiteten bærer frukter. Jeg har de siste årene ønsket meg en assistent som kan ferdigstille noen prosjekter, for det er jeg håpløst dårlig til!

I løpet av de siste 3-4 årene har jeg fått to gutter i familien som er veldig glade i å være med meg på syrommet/roterommet, for der er det så mye spennende! Det betyr dessverre at jeg ikke rekker å gjøre mine egne ting og må heller følge med på fire små hender som roter mer enn de rydder. Håper dette snur snart og at energien og skaperlysten kommer dryppende igjen! Kom gjerne med tips til hvordan dere finner tid og energi til å skape samtidig som dere fungerer som forelder og i full jobb! Puh!

Jeg lager ingenting på bestilling nå om dagen, men ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på! 🙂

Her ser dere to kreative gutter med gensre jeg har sydd! 🙂

Blir kjempeglad om du legger igjen en liten hilsen! Og lurer du på noe, så svarer jeg villig vekk! Bare legg igjen epost-adressen din.

Fyller du ut denne sender du meg epost direkte:

[contact-form] [contact-field label=”Navn” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Epost” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Nettsted” type=”url” /] [contact-field label=”Kommentar” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

Du legger ikke igjen en kommentar på denne siden ved å fylle ut dette skjemaet.

Send meg en god gammeldags epost på anna (a) ekteheimelaga.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.