Silketrykk av eget design

Jeg har drømt om å få gjort silketrykk av noe jeg selv har tegnet i mange år. Jeg har prøvd noen mer eller mindre vellykkede forsøk, kan du si, men det å få et godt resultat når man selv skal lage silkerammen, har vært noe krevende. I går prøvde jeg bare med det jeg har laget selv, og det gikk jo faktisk ganske bra!

Jeg kan skrive om hvordan jeg lagde silkerammen senere, om jeg greier å finne bildene jeg tok fra den tiden.

Prikk og Flekk som papirdukker

Det var en periode at den svenske animasjonsserien Prikk og Flekk gikk på Barne-tv. Jeg trodde aldri i verden at det rolige tempoet med den nynorske talen skulle fange ungenes engasjement, men de elsket den. Etter hvert begynte jeg også å like den veldig godt. Jeg lånte en del bøker med de på biblioteket og i en av disse var det tips til hvordan du kunne lage ditt eget dukkehus. Vi lagde dukkehus og måtte også ha dukker, så jeg lagde Prikk og Flekk! Og måtte selvfølgelig lage to sett. 🙂

Stellepose – eller bleiepose, om du vil

Jeg har sydd noen bleieposer i det siste. Jeg kaller det bleiepose, men egentlig tenker jeg på slike poser som man legger brukte bleier oppi når jeg sier det, så jeg prøver å si stellepose i stedet. 🙂

Det er plass til en hel del i denne. Våtservietter og flere bleier, poser, kremer og søppelposer.

Anbefales til de som ikke alltid orker å ta med seg en stelleveske hvor enn de går.

En liten logo inni også. 🙂

Pynter opp der man kan

Da vi fikk pusset opp et lite radiostudio her på jobb, så broderte jeg like greit et skilt til døra også. Tidligere hadde vi bare et laminert a4-ark som hang på døra. Noe så nitrist.

Men nå er det dette som møter radiogjestene som skal være med på enten Dagsnytt 18 eller Studio 2 fra Tyholt i Trondheim.

Hvor mange det er som egentlig legger merke til dette skiltet, vet jeg ikke, men jeg syns det var veldig snasent.

Jeg lever! :)

Det er ikke mye oppdateringer på denne fronten om dagen, men jeg er jo litt kreativ innimellom likevel. 🙂

For eksempel har jeg dratt fram broderikunnskapene igjen i det siste, slik at jeg kan ha et “mellom slagene”-prosjekt på jobb og ved tv-en.

Hva slags prosjekt har du for hånden når du ser tv/serie? 🙂

Gamle synder om igjen

Jeg har nevnt det tidligere og nå har jeg tatt tak. Foe mange år siden klippet jeg mange små spencer-kjoler. Noen trenger bare knapper og knappehull mens andre trenger mer kjærlighet.

Jeg ser blant annet nå at jeg var sløv på å klippe riktig da jeg klippet de, så nå prøver jeg å gjøre alt godt igjen.