Tags

No tags :(

På lørdag hadde jeg egentlig tenkt å være litt sosial. Komme meg litt av huset, drikke litt vin og le og prate om noe annet enn barn, men så var liksom «alle» opptatte. Så i stedet dro jeg fram symaskina – og satte på en podkast-serie på ørene.

Det begynte med at jeg skulle prøve et luemønster. Det er så lenge mellom hver gang jeg syr nå at jeg tenkte jeg kunne begynne i det små.

lue

Jeg sydde litt feil først og hadde jo brukt elastisk rettsøm, så jeg brukte litt tid på å få tatt opp den sømmen….

Men lua ble jo veldig fin?

lue

«Batman-lua» kaller typen min den for, men det er jo bare morsomt. Jeg prøvde å ta bilder av guttene med luene på i dag, men de er så raske til beins!

lue

I løpet av lørdagskvelden ble det til slutt 4 ferdige luer.

lue3

Herlig å kjenne på mestringsfølelsen og kjenner jeg har lyst til å sy mer! Jeg skal sannelig klippe til noen flere luer før jeg går og legger meg.

Oppskriften er til salgs hos Made by Norlin. Veldig fin passform til guttene mine og så er jeg så fornøyd med at det er klaffer til ørene. Det er liksom noe jeg alltid savner på luene til de aller minste. De har enten lua nede i øynene, eller så har de den ikke over ørene. Og så er jo luene veldig søte også da. 🙂 Anbefales.

 

Andre innlegg i samme kategori: