Jeg snakker ikke om noen topptur i form av fjelltur altså, jeg snakker om plagget topp. Eller, det er egentlig overdel jeg mener. Jeg har lett for å velge «basic» når jeg handler. Slike plagg som er 3 for 2 eller som går til alt. Problemet med det er at jeg føler meg så casual når jeg gjør det. Da blir det på en måte bare bukse og t-skjorte, men på jobb ønsker jeg å være litt mer ordentlig kledd uten at det er så veldig pyntet. Er det noen som skjønner hva jeg mener?

Uansett, så har jeg vært på Stoff og Stil denne uken, og for første gang gikk jeg ut der fra med kun stoffer til meg selv. «Voksne» stoffer uten masse trykk og med nedtonet fargepalett. Jeg er ikke særlig tøff når det gjelder farger (jordfarger er min venn) og i dette prosjektet har jeg som plan at jeg skal ha et litt mer voksent uttrykk i klesveien. Vi får nå se hvordan det går da, men nå har jeg altså begynt jakten på den perfekte toppen.

nye stoffer til tørk

Kom gjerne med tips på overdeler som er litt mer «kontorjobb» enn «casual». Hettegenser eller en enkel t-skjorte er med andre ord ikke aktuelt. Jeg har allerede fått noen tips via gruppene «Voksne sygale» og «Vi sygale» på Facebook.

Bildet er hentet fra Fabric Mart Fabricista, men oppskriften er fra Maria Denmark: Olivia Oversize Tee.

Bildet er fra Joma-Style, men oppskriften er Mamacita. En typisk oppskrift hvor stofftyper og detaljer bestemmer hvor formell den kan være.

Denne er fra Wardrobe by me; blouse tunic.

Denne heter Cheyenne Tunic fra Hey June. Her fant jeg også noen fine raglangensere som kan være fine som basic-plagg.

Denne er fra Made by Runi. Det er en enkel t-skjorte i to deler men appellerer til meg siden den går litt ned over rumpa. Kjekt mønster for en ganske basic topp. Bilde fra Retrofant.

Jeg er ikke helt i mål med å bestemme meg for hvilken jeg skal hoppe på først, men kanskje du ble litt inspirert nå? 🙂

Jakten på den perfekte toppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.