Mens jeg venter på å få disse nye transparente arkene i posten, så kan jeg jo vise dere testtrykkingen jeg gjorde for å teste designene.

For å komme litt i gang kjøpte jeg nemlig stoffmaling på Panduro og begynte å skjære ut tegningene i tykke ark jeg la kontaktpapir over. En meget tidkrevende prosess. Alt for mye pirking for en utålmodig sjel som jeg.

gaprint4

Er den ikke søt? På papiret likte jeg denne vaskebjørnen veldig godt, men da den ble trykket fant jeg ut at øynene ikke fungerte i det hele tatt.

gaprint3

Jeg har en bjørn også, som dere ser her. Han ser nesten litt skremt ut.

Etter hvert prøvde jeg også å skjære ut tegningen kun i kontaktpapir. Dette fungerte mye bedre, siden jeg hadde noen små tynne linjer som måtte til.

gaprint2

Øynene ble ikke bra i det hele tatt, så selv om eldstegutten har brukt denne bodyen mange ganger, så ble designet «kastet». Eller, det har blitt forbedret i det minste. Jeg har en plan om å få vist fram de på trykk også etter hvert, om bare hellet mitt snur bittelitt. 🙂

gaprint1

Jeg har en god dose med tekstilmaling her nå, som jeg ikke vet helt hva jeg skal bruke til. Men, kanskje holder det seg ganske bra i noen år, slik at jeg kan leke med slikt sammen med guttene?

Har du drevet med tekstiltrykk? Hvordan gikk dere fram?

Trykking på gamlemåten

One thought on “Trykking på gamlemåten

  • 13. mars 2015 kl 10:20
    Permalenke

    Stilig! Det hadde faktisk vært gøytt å prøve. Jeg tenker det er noe gutta mine hadde likt. Hmmm!! 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.