Tags

No tags :(

Altså, for et par innlegg siden fortalte jeg at jeg var pysete. Pysete fordi jeg ikke turde å blande sammen en mikstur og fordele det over et tøystykke spent over en ramme. Jeg tok meg selv i nakkeskinnet og fikk det gjort dagen etter og, ja, det var litt skummelt. Og klissete. Jeg sølte veldig mye, så det ble nok ikke så veldig økonomisk, men jeg gjorde det. Satte det til tørk og skulle skrive ut designet…

Ja, for det var her jeg fikk problemer. Naive/dumme meg, hadde tenkt at skriveren min selvfølgelig skulle takle å skrive ut noen bilder på plastark. Men det ble ingen suksess. Slik ble det seende ut:

print3

Sånn i etterpåklokskapens ånd, så skjønner jeg at blekk pluss plast ikke nødvendigvis snakker så veldig bra sammen. Det skulle jeg jo kunne tenke meg til tidligere, men den gang ei.

Nå har jeg vært i kontakt med flere trykkeri her i Trondheim om de kan gjøre det for meg, men så langt sier de bare at de ikke har slike materialer å trykke på. Jeg stod med andre ord tilbake på null.

Etter en iherdig runde med googling fant jeg ut at det finnes forskjellige typer overhead-ark; noen typer for blekkskrivere og noen for laserskrivere. Jeg hadde da altså gått i anskaffelse av en for laserskriver men har en blekkskriver. Etter en runde på Ebay og enda 200 kroner til ut av lommeboka, er det noen ark på vei i posten fra Junaiten. Nå har jeg nesten 100 slike ark for laserprintere, om det er noen som er interesserte. 🙂

Will be continued…

Andre innlegg i samme kategori: