La oss kalle dette en kontaktannonse. Et lite hjertesukk, om du vil.

Er det noen der ute?

Jeg ser jeg får treff. Faktisk ganske mange kommer innom bloggen hver dag – og enda flere dukker fram når jeg har postet et nytt innlegg. Så noen treff får bloggen gjennom søkemotorer og noen følger bloggen «fast».

Men ingen legger igjen noen kommentarer… (Noen er det, men da er det som regel bare svar på kommentarer jeg har skrevet på noen andres blogg. Hyggelig det også altså!)

Legger dere generelt ikke igjen kommentarer på blogger, eller er det bare ikke noe her inne som er verdt å kommentere?

Jeg er mottakelig for kritikk. Kom gjerne med det! 🙂

Nå er jeg ikke ute etter å få flere kommentarer av typen «Denne var fin» eller «Du er flink», men gjerne noe med litt mer substans? Eller er det kanskje jeg som mangler substans?

Etter en laber 2014 på bloggfronten, så prøver jeg virkelig å jobbe meg opp igjen her inne, men noen ganger kjenner jeg at motivasjonen svikter fordi jeg ikke vet om det er noen som faktisk er interesserte i hva jeg skriver om..?

Sannelig om jeg vet. Håndarbeid er jo en ganske smal målgruppe uansett hvordan man vrir og vender på det.

Bare et lite sukk fra meg i kveld. Det blir likar i mårra.

 

Se på denne videoen i mens. Fra da Roger Waters og en haug artister satte opp The Wall i Berlin i 1990. Van Morrison gjør en fantastisk versjon av Comfortably Numb, syns jeg.

Hello? Is there anoybody out there?

2 thoughts on “Hello? Is there anoybody out there?

 • 5. mars 2015 kl 23:13
  Permalenke

  Hei!
  Jeg er her jeg 🙂
  Jeg tror det er færre kommentarer enn før hos de fleste bloggere, muligens har flere gått over til instagram? Jeg er dårlig på å legge igjen kommentarer selv, sveiper bare innom noen blogger i forbifarten og tenker at «her skulle jeg kommentert, det gjør jeg senere». Og så blir det ikke noe av likevel…
  Leste forresten innlegget ditt «Jeg er så pysete». og kjente meg veldig igjen. Spesielt hvis jeg skal prøve noe nytt, så skal det ikke mye til for at jeg legger det på is hvis jeg møter litt motstand.
  Håper du fortsetter å blogge da 🙂 Du lager så mye fint, spesielt broderiene dine, de er så artige!

  Svar
 • 7. mars 2015 kl 10:54
  Permalenke

  Jeg er nesten aldri innom blogger, men leser de via rss-leser. Hadde jeg kunnet kommentere via rss så hadde jeg kanskje kommentert oftere, men dessverre er jeg ikke så flink til å legge inn kommentarer.

  I tillegg legges mange av bildene etc ut på instagram og da liker man der.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.