Det er jo ganske lekkert å se på; håndbroderte monogrammer. Det ser også ut som pirkearbeid, så jeg tror liksom ikke helt det er noe for meg… Men nå har det seg sånn at jeg var litt rappkjefta og sa til samboeren min at jeg kanskje skulle brodere en gave til en han skal bo hos i USA neste uke, så da har det visst resultert i nok en episode av «Anna gjør ting hun ikke kan».

Jeg hadde jo egentlig tenkt å brodere et litt nerdete bilde, men det var visst ikke bra nok, så nå er det en som skal få seg et lommetørkle i lin med et monogram. Ikke spør hvordan det ble til det resultatet, for jeg føler det allerede har blitt en alt for lang forklaring. 😀

lommetørkle med monogram - design under utvikling

Jeg skannet Pinterest  etter noen monogrammer jeg kunne bruke som utgangspunkt og hadde fått beskjed om at det hadde vært fint om det var med en terne (fugl), så jeg måtte sette meg ned og tegne litt selv.

lommetørkle med monogram

I går begynte jeg på selve broderingen. Fant fram noe linstoff jeg hadde liggende (orker ikke å bruke penger på dette prosjektet) og så har jeg en tusj hvor merkingen forsvinner etter et par dager (evt vask). Ja, og så sånn broderiramme, for å holde det litt stramt mens jeg holder på.

Tror kanskje ikke dette er noe for meg altså, men jeg skal prøve å få fullført i tide, så får det bli som det blir. Og så må han bare få beskjed om å ikke vaske det i vaskemaskin, siden jeg tviler på at knutene mine holder vask! 🙂

Noen av dere som har erfaring fra denne typen broderi, kanskje?

Håndbroderte monogram
Stikkord:

One thought on “Håndbroderte monogram

  • 15. september 2015 kl 22:12
    Permalenke

    Nei, jeg har virkelig ingen erfaring med brodering utover den jeg fikk på ungdomsskolen (long long time ago), men til gjengjeld husker jeg veldig godt skrytet jeg fikk da!

    Synes du er tøff som kaster deg over nye prosjekter!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.