Tags

No tags :(

Å få ting på veggene her i huset, har vist seg å være litt vanskelig. Vi har en meget minimalistisk stil (på veggene) og jeg får til stadighet følgende kommentar fra min mor: «det ser da ikke ut som om dere har flyttet skikkelig inn enda!» Jada, masa. Det er egentlig først nå i det siste det har begynt å plage meg. Kanskje er det fordi jeg har vært hjemmeværende et halvt år nå og da har rukket å faktisk tenke over saken. Men nå må det faktisk skje ting altså.

Jeg fikk endelig opp veggfolie på rommet til eldstegutten:

gutterom veggfolie

Ble veldig fornøyd med resultatet! Har kjøpt det hos TweetHeartWallDecal på Etsy.

Etsy svømmer over av slike design, men jeg er ikke interessert i noe tekst (navn eller klissete sitater) så da lukes det bort ganske mange alternativer. Nå må jeg på en liten leterunde for å finne noe til yngstegutten også. Tips mottas med takk! Dessuten er jeg ute etter et stort verdenskart også, som om det er noen som vet av noen leverandører dere kan anbefale, så si gjerne i fra. Ja, og det skader så absolutt ikke om det er en norsk leverandør heller.

Det jeg liker med veggfolie er at det er såpass lett å klistre opp samtidig som det også lett kan fjernes når man er lei av det.

I førsteetasjen har jeg også flere tomme flater. På stua ser det slik ut nå:

tomme vegger på stua

Det trengs absolutt noe på veggene… (Det er vanligvis ikke så ryddig der!)

Og så har jeg en lang gang som jeg lurer veldig på hva jeg skal gjøre med:

lang gang uten mening

Og her er jeg ikke interessert i veggfolie altså. Jeg ønsker å få opp noen flotte bilder/trykk/malerier.

Er det noen av dere som har bestilt store bilder fra USA? Hvor skaffer dere rammer til disse bildene, siden de ikke har europeiske standardstørrelser?

Venter i spenning på mange gode innredningstips her! 😀

De beste bidragene kan vente en sjokolade i posten! 😀