Tags

No tags :(

Sement har i grunn vært en greie ganske lenge nå, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har innsett det før nå. Så her har jeg samlet fem av mine favoritter når det gjelder sement. Ekstra kjekt er det at man ikke trenger å kjøpe det i en fancy interiørbutikk, men kan lage det helt selv!

En helt enkel bokstøtte i sement. Den hvite bokstaven er det som gjør denne bokstøtten så utrolig flott!

Diamanter har jeg også lagt merke til her og der det siste året. Og jeg liker det. Jeg er ikke kjempefan av diamant-diamanter (liker ikke tanken på hvordan de framstilles), men denne tunge saken liker jeg! 🙂 Her finner dere forresten en litt mer detaljert beskrivelse av hvordan du kan lage en selv.

Å lage små kjøleskapsmagneter ved hjelp av sement, isbitbrett i silikon og små magneter. Disse kan man jo dekorere slik man selv vil, om man ikke ønsker å ha de sementgrå etterpå. Dette må jo være en gave-hit spør du meg!

Disse lysholderne syns jeg er så utrolig flotte. De ser så myke ut, men så er det jo steinhard sement! Fyll en liten pose med sement, lukk og legg det du ønsker å lage form til oppå. Telys eller et såpestykke, kanskje? Noen som har tips til hva slags pose man kan bruke til et slikt prosjekt?

Sjekk ut disse flotte vasene da! Den nummer to fra høyre var min favoritt. Kanskje det er dette som blir årets julegave? Her finner du mal og fremgangsmåte.

Håper du også likte disse små sementprosjektene. Det er visst litt griseri mens man holder på, men se så mye flott man kan lage! Har du laget noe til interiøret i sement?

Ha en fin og kreativ helg!