Tags

No tags :(

Jaja. Sist jeg skrev et innlegg her, så var det fortsatt 2013. Nå er vi kommet langt inn i januar allerede og jeg kan ikke påberope meg å ha hatt ett eneste kreativt øyeblikk. Det meste av kreativiteten bruker jeg på å komme på avledningsmanøvrer til han som begynner å nærme seg 7 mnd gammel.

I det siste har det gått i oppussing, flytting og vasking.

Sånn ser det ut fra der jeg sitter nå:

utsikten

Et halvlagt gulv, spor etter avrettingsmasse, en sofa som er dekket av plast, noen flytteesker, en sag, en bruskasse, en halvmalt mur og en barnevogn. Ja, og så er det eneste vi har av belysning fortsatt arbeidslys. Men det blir bra! I helga blir det (forhåpentligvis) siste nådestøt for å få gulvet ferdig lagt. Ny peisovn er bestilt og alle soverommene er ferdig malt. Trenger bare å rydde, vaske og få sengene inn på riktig sted. (Men ikke nevn gulv- og taklister, for de kommer nok ikke på før om lenge. Innen 2017, sier samboeren min.)

I midten av februar skal jeg tilbake i jobb allerede. Oi, oi, oi, så raskt tiden går! Det blir nok helt ok (for meg – supert for far og barn, som som skal kose seg i pappaperm).

Håper dere får en fin dag og at dere leser andre blogger enn de som vinner Vixen-priser. (Med unntak av de som var nominerte til sterke meninger-prisen, selvfølgelig.) Et bittelite hjertesukk der altså, fra hun som har klikket seg inn på alle vinnerne sine blogger og har blitt møtt av et dunge av “dagens outfit”-bilder. Zzzzz…