Tags

No tags :(

Nå nærmer det seg altså igjen. I dag hadde jeg siste arbeidsdag før etter påske neste år.

Plutselig slo det meg at vi snart har et nytt familiemedlem.

Syns så sannelig ikke dette er lenge siden:

termin1

Det er det jo heller ikke, for så vidt. Det er bare litt over et år siden, men likevel! Denne krabaten har jo blitt en ytterst aktiv kar som går og har begynt i barnehage.

På søndag pakket jeg nesten helt ferdig, den obligatoriske sykehusbagen. Det er ganske mye jeg hadde lest meg fram til at skulle være viktig, som jeg dropper denne gangen. Eget dopapir, hårføner og morgenkåpe f.eks. St. Olavs hospital her i Trondheim har helt ok dopapir. 🙂

termin2

Jeg syns det hele er veldig skummelt. Sist tenkte jeg at siden det var førstemann så kom jeg til å gå over tiden, men da jeg halvannen uke før termin var inne på kontroll, fikk jeg beskjed om at jeg måtte settes i gang. Jeg rakk ikke å grue meg engang. Det eneste jeg tenkte var at jeg ikke hadde rukket å feste tråder på babyteppet jeg skulle ha med meg på sykehuset. Men denne gangen føler jeg på meg at denne ungen vil komme før termin, så jeg går bare rundt som en hodeløs kylling og håper jeg er uthvilt til det skjer.

Tror jeg det blir mer tid til kreativitet denne mammapermen? Nope. Har jeg lyst til å være kreativ? Åh, ja, veldig! Har jeg mange planer og ideer? Plenty!

Så da setter jeg meg ned og venter – og prøver etter beste evne å slappe av med en ettåring i hus.

🙂

Andre innlegg i samme kategori: