Tags

No tags :(

Det er lenge siden jeg har kjent på den følelsen av at jeg bare må strikke litt til, og litt til, og litt til.

Her om dagen fikk jeg lyst til å strikke. Det er lenge siden jeg kjøpte garn til et nytt prosjekt. Faktisk så har han jeg tenkte å strikke til plutselig blitt stor gutt og ville ikke ha passet i den lenger. Men nå tenkte jeg at det kanskje kan dukke opp en ny liten person (en eller annen gang – etter hvert) som kan ha bruk for en varm omslagsbody, så jeg tok fram et garnnøste og pinner og satte i gang.

strikk01

Dagene gikk og jeg strikker to rett og to vrang mens jeg så opp igjen sesong én av House of cards, og det gikk litt på autopilot.

strikk02

Men i går, da løsnet det skikkelig, for da skulle jeg felle av for halsen og så begynne å strikke den ene siden på omslagsbodyen, hvor jeg måtte telle mellom omgangene hvor ofte jeg skulle øke antallet masker. Og så skulle jeg plutselig øke på hver pinne og det var så gøy å se strikketøyet endre seg!

strikk03

Klokka var plutselig kvart på tolv da jeg måtte si “skjerpings” til meg selv og gikk for å pusse tenner. Ja, og så var garnnøstet nesten tomt også, så i dag må jeg ta et dypdykk for å finne de andre nøstene jeg vet skal være en av eskene mine. Et eller annet sted…

Hva slags prosjekter gjør at du glemmer tid og sted?