Tags

No tags :(

Det er straks søttendemai og siden det nå er litt for sent å kjøpe ting til søttendemai på Epla, så har jeg heller samlet klær og andre ting jeg ønsker meg til småttisene mine.

Denne mintgrønne genseren likte jeg veldig godt. Strikket av MadameBlue.

Sjekk ut denne kule skilpadda! Fantastisk flott. Gøy at noen lager leker og kosedyr til de minste. Laget av InnMari.

Et slikt babyrede ønsker jeg meg til nestemann. Et sted å legge fra seg ungen uten at du trenger å være redd for at ungen ruller ut av sofaen. Denne er laget av Gerd Fjellanger.

Varme selbuvotter må en ha! Disse er strikket av Timotei og er størrelse 0-9 mnd. Perfekt for vinteren til nykommeren her i hus.

Denne var så utrolig stilig. De øynene minner meg om en eller annen barne-tv-figur, men jeg greier ikke å komme på hvem! Laget av Lille Kompis.

Til slutt vil jeg komme med en liten oppfordring til de av dere som lager ting til barn, som dere legger ut for salg: tenk på guttene også. På Epla (og Etsy, for den del) må jeg lete lenge mellom alle artiklene for å finne klær som ikke er rosa eller har blonder. Det er kjempemye fint i både rosa, lilla og med blonder, men det er lite av det jeg ønsker å kle opp guttene mine i.