Da vi kjøpte hus gledet jeg meg til å få et eget rom til alle hobbyene mine. Innen vi hadde fått pusset opp rommene, oppdaget vi at jeg var gravid igjen. Luften gikk raskt ut av drømmen om et eget syrom/hobbyrom siden ekstrarommet da plutselig også ble barnerom (noen år før vi hadde tenkt). Det har vært mange runder fram og tilbake om hvordan romfordelingen i kjelleren skulle være og nå tror jeg vi har kommet fram til en god løsning. Vi har en stor bod som vi tenker å gjøre om til mitt hobbyrom etter hvert. Med trykk på «etter hvert».

Vi har hatt kjellerstua som oppbevaringssted siden vi flyttet. Der står det både sportsutstyr og bokkasser og mye annet som man tar med seg på flyttelass. Jeg har prøvd å rydde meg et hjørne noen kvelder nå, slik at jeg kunne få satt opp et bord med plass til symaskina. I kveld kom jeg endelig i mål med den saken:

syrom-del1-1

Fortsettelse følger, for å si det sånn! 🙂

Mørke furuvegger, lite belysning og gammelt teppegulv. Gleder meg til å rive det som kan rives og få inn lys og trivsel i dette rommet. Men det er leeenge til. (Har et par andre planer i huset før kjelleren får den omtanken den sårt behøver.)

I mellomtiden ser resten av rommet sånn ca slik ut:

syrom-del1-2

🙂

Første steg mot en egen sykrok

2 thoughts on “Første steg mot en egen sykrok

  • 25. juni 2014 kl 21:01
    Permalenke

    Alt til sin tid – det viktigste er jo at du har fått bordet på plass og kan få gjort noe! 🙂 Og igjen – gleder meg sånn til å få se huset! (Etter hvert..;)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.