Dette er altså det lille sideprosjektet jeg har holdt på med i det siste. Ikke noe avansert, bare jeg som strikker stykkevis og delt.

magebelte

Det er et varmebelte til den stadig voksende magen.

Lilla på lilla var jo ikke så veldig heldig da, siden det var beltet jeg skulle vise fram…. Og så blir jeg veldig alvorlig når jeg skal ta bilde av meg selv.

Ideen kom til meg da jeg en lørdag skulle gå på butikken og jeg visste det var -16 grader ute her i Trondheim. Siden jeg til stadighet hadde vært litt kald på undersiden av magen når jeg har vært ute og gått tidligere, bandt jeg et lite sjal rundt den nedre del av magen og det fungerte som smurt. Det som skjer er jo at når man får en liten kul på magen, så er det mindre av magen som får kose seg med varmen fra kåpen og det blir litt vel mye lufting på undersiden.

Det er den enkleste type strikking man kan tenke seg. Jeg fant fram det tykkeste garnet jeg hadde i garnlageret – Drops Alaska, som er ment for pinnestørrelse 4,5-6. Jeg fyrte i gang med pinnestørrelse 8 og la opp 20 masker. 20 masker og rillestrikk. Så strikker man så langt man tror man trenger det. Det er jo ganske mye strekk i strikkingen når man bruker rillestrikk, så jeg passet på å strikke såpass langt at jeg tror jeg kan ha det til det slutter å være kaldt i lufta.

Og ull er jo gull – det kommer vi liksom aldri helt unna.

Det er i hvert fall mye ubehag man slipper når man er varm og god, så jeg kan virkelig anbefale det.

Hva tror dere?

God helg! 🙂