Ja, da skriver vi straks tjuefjorten, dere!

Jeg hadde lovet meg selv at jeg verken skal lage en kavalkade eller komme med noen lovnader for det neste året, men så greier jeg ikke helt å holde meg heller da…

Derfor tenkte jeg å dra fram det første innlegget jeg skrev i 2013, for da var jeg sikkert så lur at jeg kom med noen lovnader. Men, overraskende nok gjorde jeg ikke det! Ett år må jo være det første for det også.

2013:

Ja, blogg og nettbutikk har vært kraftig nedprioritert i 2013. I stedet har jeg prioritert dette:

Foto: http://lykkefoto.com/

Foto: Kristin N. Lervik (lykkefoto.com)

Det er vel god nok grunn, skulle en tro.

Familieforøkelse, huskjøp, leilighetssalg, oppussing av hus… Ja, og så har jeg brodert litt også, faktisk. Innimellom. Bilder av alt det må komme som et punkt under planene for 2014.

2014 – de berømte planene for det nye året:

Sammen med en venninne skal jeg videreutvikle en forretningsidé som vi har hatt idémyldring rundt. Begge er veldig tente på ideen så nå håper vi bare at vi finner tid til å gjøre noe mer med det. Helst tidlig på året, slik at resten av året kan gå med på produksjon og alle de morsomme tingene. Må bare finne tid mellom nytt hus, familie og jobb. Oppdatering på dette vil komme etter hvert – håper jeg.

Jeg har lyst til å brodere mer. Skulle gjerne brodert flere damer. Og så har jeg, som nevnt under 2013, flere ferdige bilder som bare venter på å komme seg ut i Epla-butikken.

Fotografering. Jeg har veldig lyst til å lære meg mye mer med kameraet slik at jeg slipper å få halvgode bilder når det virkelig gjelder – også kjent som de øyeblikkene som er over like raskt som de kom.

I tillegg så har jeg selvfølgelig alle disse andre som også alle andre har: spise sunt, trene, slutte å stresse og bli flinkere til å prioritere…

Vi får se hvordan det går. Om ca ett år, tenker jeg. 😉

– –

Hvilke planer har dere for 2014? Pleier dere å ha forsetter for de nye årene? Har du noen kreative forsetter? 🙂

Godt nyttår! 🙂