Hvordan jobber dere under tidspress? Får dere til å være kreative og å få noe særlig glede av det dere lager når dere jobber mot en deadline?

Jeg har alltid tenkt at den dagen jeg blir gravid skal jeg strikke så utrolig mye flott til arvingen. Men, nå som det er en realitet så innser jeg at det ikke er så veldig mange prosjekter som kommer ut i live likevel. Deadline kommer krypende raskere enn en skulle tro og selv om tankene har vært mange og ideene har vært gode, så blir det ikke noe av det. Jeg får satse på at bestemødrene kan være de som bidrar til hjemmelagde strikkeplagg.

Men, det er ett prosjekt jeg har som mål å få ferdig, og det er et babyteppe. Jeg har jo bare brukt et halvt år på det allerede, så det må jeg vel kunne få ferdig i løpet av noen måneder? Eller hur?

babyteppe i april

Håper dere heier på meg! 🙂

Og siden jeg nå må konsentrere meg om mine egne prosjekter så er det full stopp på bestillinger. Jeg har allerede vært nødt til å si nei til et par og det gjør vondt langt i hjerterota, men det å være gravid og å være ute i 100% jobb er ikke bare bare. Det kan jeg skrive under på!

Hvilke hjemmelagde plagg eller prosjekter ville dere ha fått ferdig til det kom en ny arving?

Prosjekter med deadline
Stikkord:         

7 thoughts on “Prosjekter med deadline

 • 13. april 2013 kl 18:15
  Permalenke

  Eg har to barn. Før Junior ( no 7 år ) vart fødd hadde eg tusenvis av planar for alt eg skulle strikke… men endte opp med eit nøstebarn-teppe. Og det var alt.
  Til frøkna ( snart 5 ) vart det ikkje ein gong strikka eit teppe, så ho overtok Junior sitt teppe.

  I ettertid tenkjer eg at om ein skal strikke ein ting er eit teppe svaret. Det er tross alt noko ein kan bruke meir enn i eit par månadar. Sokkar kan dei aldri få nok av ( babyar frys fort på «ekstremitetane», ellers ville eg satsa på enkle, ribbestrikka trøyer og bukser. Strikk dei gjerne litt lang, så kan dei vere bretta opp ei stund.

  Uansett kva du endar opp med: ikkje stress med å strikkinga! Du rekk det du rekk. Og er det noko du ikkje rekk så er det anten nokon andre som kan strikke det for deg ( bestemødre… ) eller du kan kjøpe liknande i butikken ( eller på epla ).

  Svar
 • 13. april 2013 kl 22:50
  Permalenke

  Veldig fint teppe du lager! 🙂 Jeg har overlatt alt av strikking til min mor, hun er som en maskin, så jeg tør ikke prøve å overgå det engang… Jeg tar meg av andre småkreative prosjekter, som vimpelrekke til barnerommet og sånne pynteting 😉

  Hva jobber du med? 🙂

  Svar
  • 13. april 2013 kl 22:56
   Permalenke

   Takk! Bare jeg blir ferdig i tide! 🙂
   Jeg jobber i radioteknikken i NRK. Ikke fysisk krevende, men det tapper meg likevel for overraskende mye energi!

   Svar
 • 14. april 2013 kl 12:57
  Permalenke

  Teppet ser nydelig ut. Er sikker på at du vil mye glede av det selv om du ikke blir ferdig før etter at vidunderet har kommet til verden 🙂
  Ønsker deg en fin søndag videre!

  Svar
 • 15. april 2013 kl 09:16
  Permalenke

  Er hjemme med tredjemann og vet at det er bare å slappe av og være fornøyd med det man får gjort 🙂 Hvis teppet ikke er helt ferdig når gullet kommer, så blir det ferdig i god tid til at du får brukt det. De andre prosjektene kan det tenkes at du får gjort underveis, men kanskje ikke alle. Slapp av, nyt tiden og kos deg med prosjektene når du kan. Press er ikke noe gøy 🙁 Kjenner på det omtrent daglig, men det er jo ingen andre som presser meg enn meg selv… Lykke til med alt sammen!

  Svar
 • 16. april 2013 kl 18:50
  Permalenke

  Heier på deg; dette greier du!
  Det blir veldig lekkert altså.
  Ønsker deg en deilig Strikkedag:-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.