Hvordan jobber dere under tidspress? Får dere til å være kreative og å få noe særlig glede av det dere lager når dere jobber mot en deadline?

Jeg har alltid tenkt at den dagen jeg blir gravid skal jeg strikke så utrolig mye flott til arvingen. Men, nå som det er en realitet så innser jeg at det ikke er så veldig mange prosjekter som kommer ut i live likevel. Deadline kommer krypende raskere enn en skulle tro og selv om tankene har vært mange og ideene har vært gode, så blir det ikke noe av det. Jeg får satse på at bestemødrene kan være de som bidrar til hjemmelagde strikkeplagg.

Men, det er ett prosjekt jeg har som mål å få ferdig, og det er et babyteppe. Jeg har jo bare brukt et halvt år på det allerede, så det må jeg vel kunne få ferdig i løpet av noen måneder? Eller hur?

babyteppe i april

Håper dere heier på meg! 🙂

Og siden jeg nå må konsentrere meg om mine egne prosjekter så er det full stopp på bestillinger. Jeg har allerede vært nødt til å si nei til et par og det gjør vondt langt i hjerterota, men det å være gravid og å være ute i 100% jobb er ikke bare bare. Det kan jeg skrive under på!

Hvilke hjemmelagde plagg eller prosjekter ville dere ha fått ferdig til det kom en ny arving?

Andre innlegg i samme kategori: