Orden og system er liksom en ting som man aldri blir helt ferdig med. Spesielt, kanskje, når man har et hav av prosjekter men ikke et helt hus tilgjengelig kun for hobby. Hadde det bare vært så vel! Jeg har et lite rom som samboeren min kaller bomberommet – men som jeg kaller prosjektrommet. Her trengs det orden og system, som dere kanskje skjønner ut i fra kallenavnet.

Se så fine bokser jeg har fått meg til alle de små duppedittene mine!

bokser4

Vi drikker kaffe til den store gullmedalje her i huset, og de kaffeputene vi bruker kommer i disse fancy metallboksene. Det blir ganske mange av de etter hvert, så jeg blir litt fra meg når vi bare leverer de til metallgjenvinning. Man kan jo prøve å gjenvinne litt selv også!

bokser1

På Søstrene Grene selger de med (u)jevne mellomrom diverse papirer i diverse størrelser. Jeg finner alltid ett eller annet å kjøpe på den butikken. Jeg har huket tak i disse rullene, med en baktanke om å få brukt de til disse boksene.

bokser2

Måle, kutte, klippe, skjære, finskjære, finklippe, kaste feilskjær:

bokser3

Og så bruker jeg dobbeltsidig teip. Her kan man jo også bruke decoupage-lim og kanskje “herde” med litt lakk om man får til slikt? Og dekoreringen er det jo bare fantasien som seter en stopper for. Jeg liker det enkelt og greit og uten for mye “dall”, så da blir det slik.

bokser4

En annen idé jeg har med disse boksene er å kunne gi de vekk sammen med en pakke fancy te til venner og bekjente som drikker det. Eller kanskje snop. Alt smått kan jo oppbevares i disse.