Nå hadde jeg ganske mange papirposer liggende etter diverse Ikea- og Søstrene Grene-besøk, og siden det er på tide å få ryddet opp siste rest inne på hobbyrommet (også populært kalt bomberommet), fant jeg ut at jeg skulle klippe til noen store konvolutter av de. Jeg klipper de i C5-størrelse og tenker å sy de i kantene. Har gjort det før også, bare se her.

konvolutter

Jeg føler meg ikke helt god når jeg står og stryker store Ikea-poser for å få de noen lunde flate, men det blir jo veldig bra. Tror kanskje jeg får nok konvolutter til langt ut i neste år, av alle disse posene jeg hadde liggende. Men det er bra å kunne gjenvinne disse store papirposene til noe annet nyttig.

De blir ikke sydd i dag, så da får det komme noen bilder av det en annen dag. Kanskje jeg skal prøve noen spreke farger på sytråden denne gangen? Noe annet enn svart, liksom?

Nye konvolutter in the making

5 thoughts on “Nye konvolutter in the making

 • 1. april 2013 kl 22:18
  Permalenke

  Smart 🙂 Mine går som oftest til papirboss, men kanskje jeg må prøve dette neste gang. Symaskinen er jo funnet frem fra glemselen/støvet… 🙂

  Svar
 • 2. april 2013 kl 10:03
  Permalenke

  For en fantastisk flott idè. Jeg blir like inspirert hver gang jeg er innom sida di 🙂

  Svar
 • 5. april 2013 kl 13:12
  Permalenke

  Det er jo helt genialt! Jeg klarer jo aldri å kaste store poser, papirposer eller fine poser, for jeg tenker som så at de får jeg helt sikkert bruk for – også hoper det seg opp… Det der skal jeg prøve også 🙂 Ha en finfin helg!

  Svar
 • 9. april 2013 kl 14:45
  Permalenke

  Multikunster – du ser potensiale i det meste 🙂 Kjempesmart!

  Har lest meg opp nå, mye flott du har laget i det siste. Har vært dårlig på bloggbesøk de siste månedene, men jeg kikker da innom rundt omkring 😉

  Håper alt står bra til! Nyt dagen 🙂
  Eli Kristin

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.