I ettermiddag reiser vi til Stockholm og skal ha en helg der med stand-up-show, gatevandring, god mat og drikke, og et par overnattinger på Hilton. Tror det skal bli helt greit egentlig. Deilig å komme seg litt vekk.

I går måtte jeg gjøre litt pliktsying og legge opp en av Ks bukser. I dag tror jeg sannelig jeg må igjennom den samme plikten for meg selv.

pliktsying

Siden jeg likevel har delt et bilde fra Instagram allerede, kan jeg jo slenge på flere fra de siste ukene:

morgenlys

Frokostlyset. Deilig å få sola i øynene når man spiser frokost! Det går den rette veien!

avokado

En ny avokadostein er klar for å spire. Håper virkelig denne begynner å spire, siden det forrige treet mitt holder på å dø…

påskekrim

Jeg har allerede løst krimgåten på melkekartongen! Har du? 🙂

romkake

Vi fikk ny sjef og da ble det feiret med romkake. Namnamnam!

Håper dere har en fin dag og at helga blir lekker og flott!

Mens vi venter på at tiden skal gå

4 thoughts on “Mens vi venter på at tiden skal gå

  • 22. mars 2013 kl 10:18
    Permalenke

    Så smart med avokadostein i vannglass! Det skal jeg prøve da eldstemann er veldig opptatt av å plante ting for tiden 🙂 God tur til Stockholm! Det blir helt sikkert utrolig deilig.

    Svar
  • 22. mars 2013 kl 17:20
    Permalenke

    God tur og nyt! 🙂 Min favorittby!!

    Svar
  • 25. mars 2013 kl 00:26
    Permalenke

    Håper dere har storkost dere!

    (Og her klarte Tiger krimgåten på første forsøk, mens jeg ikke klarte det.. Grrr..;)

    Svar
  • 25. mars 2013 kl 21:04
    Permalenke

    hei
    og takk for koselig hilsen inne hos meg
    slik fant jeg deg – kjekt å¨oppdage nye blogger – selv etter 3,5 år i bloggverden 🙂

    her var det kjekt å være! 🙂
    avocadospire, altså? det må vi prøve her.
    samme som Annes Muscari – her liker man alt man kan få til å gro. 🙂
    noen spesielle tips til prosessen? ser du har noen pinner i den?

    beste hilsener fra
    Åpent^hus

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.