Med ujevne mellomrom er jeg hekta på Pinterest. Er du?

I noen perioder kan jeg sitte hver eneste dag og bare klikke meg inn på bilder og klikke meg videre og lagre og vise at jeg liker det jeg ser. Mange timer har gått med til dette!

pinterest

Kan det noen gang bli for mye inspirasjon? Tja. Jeg syns kanskje at det noen ganger kan bli litt for mye. Det resulterer ofte i at jeg får så mange ideer og tanker som jeg ikke rekker å få ut i live.  Og når jeg ikke får satt det ut i live resulterer det bare i at jeg blir frustrert og irritert. Men det er veldig mye flott som lages der ute! Bare se det bittelille knippet jeg har samlet her:

pinterestsamling

Jeg heter @anngoli på Pinterest. Klikk deg gjerne inn og se hva jeg inspireres av. Og så vil jeg gjerne følge deg tilbake også, om du er der inne! 🙂

Kreativitet og inspirasjon går hånd i hånd
Stikkord:

5 thoughts on “Kreativitet og inspirasjon går hånd i hånd

 • 7. mai 2013 kl 11:34
  Permalenke

  Høres kjent ut, det med altfor mye inspirasjon som fører til frustrasjon når tiden ikke strekker til. Flotte bilder av flotte ting! Jeg har ikke helt turd å begynne på Pinterest av redsel for å ikke få tid til annet… Spørs om ikke jeg må revurdere det.

  Svar
 • 12. mai 2013 kl 09:09
  Permalenke

  Yay! Lille Rosettjakka mi!

  Jo, jeg er på Pinterest, men det er en tidstyv av dimensjoner, og jeg bruker allerede for mye tid på dataen… så jeg går ikke inn så ofte. Da forsvinner kvelden.

  Svar
  • 12. mai 2013 kl 21:10
   Permalenke

   Selvfølgelig er den flotte jakka di med! Har så lyst til å strikke en slik til, men jeg finner liksom ikke helt tiden til det. Men én gang! 😀

   Svar
 • 14. mai 2013 kl 10:43
  Permalenke

  Jasså, det er der du er!
  Skulle egentlig bare sjekke hva du drev på med og hvordan de gikk og ønske deg en kreativ og deilig dag:-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.