Mellom jobb, soving, gjennomlesing av prospekter og klesvask, hender det seg at jeg tar meg tid til noe kreativt også. Det har vært litt labert den siste tiden, jeg skal innrømme det, men nå i kveld har jeg tatt meg selv litt i skinnet igjen.  Nå skal det sies at jeg har pakket sammen store deler av prosjektrommet på grunn av diverse overnattingsbesøk og forberedelser for verdivurdering av leiligheten og så videre, men i kveld kom strykebord og strykejern fram!

Blant annet fant jeg et ordbilde som har vært ferdig brodert en god stund, men som ikke kom lengre enn bort til strikkekurven da det var ferdig. Nå er det strøket flatt og flott. Hvis jeg rekker det mens det er lyst i morgen, så skal det få komme i ramme og bli tatt bilde av.

fredag1

Jeg har også fått en bestilling på et bilde. Så den siste uka har jeg tegnet og fundert på et mønster ut i fra ønskene som ble gitt. Jeg kan ikke røpe så mye før mottakeren har fått bildet fiks ferdig, men her ser dere i hvert fall fargene som skal brukes. Blir lekkert, sant? 🙂

fredag2

Håper dere får en fin helg alle sammen!

Helg og tid til kreativitet? Kanskje?
Stikkord:

2 thoughts on “Helg og tid til kreativitet? Kanskje?

  • 19. mars 2013 kl 22:15
    Permalenke

    Så nydelig det var! Kjekt å få gjort ferdig sånt som bare ligger også. Har det litt på samme måten, det kreative er et overskuddsfenomen, og noen ganger bare må andre ting få ta plass…. Men det kommer jo alltid tilbake! :))

    Ha en strålende kveld!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.