Jeg har en haug av halvferdige prosjekter liggende. Man kan kanskje kalle det en slags sykdom som ser ut til å gjelde ganske mange kreative mennesker; at man blir raskt distrahert og kommer på et nytt prosjekt som man bare må begynne på med én gang. Jeg har dratt fram en liten haug av ting som jeg ønsker å få ferdigstilt i løpet av våren, og under mantraet «nytt år og nye muligheter», skal det la seg gjøre også.

Bestemorteppet

bestemorruter

Dette teppet begynte jeg på i februar 2011. Og jeg kom veldig godt i gang veldig raskt. Tror faktisk ikke jeg har mange rutene igjen heller, men det sa bare helt stopp. Så  nå skal jeg ta meg selv i nakken og få det ferdig, slik at jeg kan bruke det når det blir en ny sesong med kulde. Dessuten tror jeg den vil gjøre seg godt i den nye sofaen vi har fått i hus.

Babyteppe

babypledd

Jeg har begynt på et babyteppe som skal bli gave til en baby som kommer til verden denne våren. Har fortsatt god tid, men det går litt vel tregt syns jeg. Pinnestørrelse 2,5 har aldri vært min venn.

Veske til nettbrettet

space invaders

Planen var at jeg skulle få dette ferdig til jul, men da jeg den siste uka før jul ble syk og bare sov, så gikk den planen litt i vasken. Har likevel lyst til å få det ferdig i løpet av våren. Kanskje i tide til samboeren min har bursdag?

Spencer-kjolene

spencer-kjoler

Ja, disse evigvarende spencer-kjolene jeg har liggende ferdig klippet, men så absolutt ikke ferdig sydde. Det er på høy tid å få gjort noe med de nå. De er fine også, skal dere vite, selv om jeg fortsatt knoter mye med symaskinen.

– –

Hvilke prosjekter har dere for 2013?

Ferdigstilling av prosjekter, sier du?
Stikkord:                 

7 thoughts on “Ferdigstilling av prosjekter, sier du?

 • 12. januar 2013 kl 00:27
  Permalenke

  Så fine de kjolene så ut! 😀 Hvilke størrelser er de? Jeg har et grått ullteppe jeg ikke har fått ferdig.. Ligger og venter på meg, men jeg har ikke så god tid til sånt på kveldene, og om jeg har det så orker jeg ikke..:p

  Svar
  • 12. januar 2013 kl 08:06
   Permalenke

   Skjønner godt man ikke har tid når man har en «vilter krabat» som tar all energi. Man skal jo ha tid til hverandre også. 🙂

   Er ikke heelt bombesikker på hvilke størrelser disse kjolene har, men syns å huske at de var ett og tre år. Det kommer nok en oppdatering om det etter hvert. 🙂

   Svar
 • 12. januar 2013 kl 13:14
  Permalenke

  Godt at man ikke er alene i UFO-verdenen 😉 Fine ting du holder på med 🙂

  Svar
 • 18. januar 2013 kl 22:47
  Permalenke

  Flinkeste Anna – produktiv og kreativ!
  Hvilken sofa har dere? Minner meg veldig om Karlstad – isunda, har jeg rett? Lurer veldig på den selv serru:)
  Godklem fra Kristin

  Svar
 • 27. januar 2013 kl 09:20
  Permalenke

  Å starte på nye prosjekt er utruleg mykje meir moro enn å avslutte eit prosjekt. Tankeprosessen rundt korleis det skal bli, og mestringsfølelsen viss det er noko ein ikkje har gjort før… supert. Men å montere eit strikketøy, feste trådar eller noko i den duren… nei det har eg gjort tusen gonger før… med andre ord kjedeleg.

  Babyteppet blir kjempefint når det blir ferdig 🙂

  Svar
 • 1. februar 2013 kl 10:59
  Permalenke

  Så masse flott du holder på med. Gleder meg til å se ferdigbilder 😉

  Svar
 • 13. mai 2016 kl 13:27
  Permalenke

  I wanted to follow along and let you know how much I treasured discovering this blog today. I’d consider it a real honor to work at my place of work and be able to utilize tips contributed on your blog and also get involved in vi7tsori&#821s; remarks like this. Should a position of guest writer become available at your end, remember to let me know.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.