Jeg har en haug av halvferdige prosjekter liggende. Man kan kanskje kalle det en slags sykdom som ser ut til å gjelde ganske mange kreative mennesker; at man blir raskt distrahert og kommer på et nytt prosjekt som man bare må begynne på med én gang. Jeg har dratt fram en liten haug av ting som jeg ønsker å få ferdigstilt i løpet av våren, og under mantraet «nytt år og nye muligheter», skal det la seg gjøre også.

Bestemorteppet

bestemorruter

Dette teppet begynte jeg på i februar 2011. Og jeg kom veldig godt i gang veldig raskt. Tror faktisk ikke jeg har mange rutene igjen heller, men det sa bare helt stopp. Så  nå skal jeg ta meg selv i nakken og få det ferdig, slik at jeg kan bruke det når det blir en ny sesong med kulde. Dessuten tror jeg den vil gjøre seg godt i den nye sofaen vi har fått i hus.

Babyteppe

babypledd

Jeg har begynt på et babyteppe som skal bli gave til en baby som kommer til verden denne våren. Har fortsatt god tid, men det går litt vel tregt syns jeg. Pinnestørrelse 2,5 har aldri vært min venn.

Veske til nettbrettet

space invaders

Planen var at jeg skulle få dette ferdig til jul, men da jeg den siste uka før jul ble syk og bare sov, så gikk den planen litt i vasken. Har likevel lyst til å få det ferdig i løpet av våren. Kanskje i tide til samboeren min har bursdag?

Spencer-kjolene

spencer-kjoler

Ja, disse evigvarende spencer-kjolene jeg har liggende ferdig klippet, men så absolutt ikke ferdig sydde. Det er på høy tid å få gjort noe med de nå. De er fine også, skal dere vite, selv om jeg fortsatt knoter mye med symaskinen.

– –

Hvilke prosjekter har dere for 2013?

Andre innlegg i samme kategori: