Dette babyteppet hadde et lengre svangerskap enn guttungen. Jeg brukte over ni måneder på dette. Trang fødsel, vil vel enkelte kalle det. Jeg begynte nemlig på det da jeg fikk høre at en venninne var gravid, men etter hvert innså jeg at jeg brukte så mye tid på det at jeg heller ville beholde det selv.

babyteppe

Jeg er så utrolig fornøyd med dette teppet.Det er akkurat passe stort, luftig og lett – og så er det fint mønster også!

Det er strikket av Dale garn sitt babyull på pinne nr 2,5. Oppskriften er også Dale garn sitt – nummer 201 Babytepper, for å være eksakt.

Men det gikk bra tregt, ja. Mønsteret krever jo litt, men jeg tror rett og slett at det var energinivået mitt som ikke var på topp da jeg var gravid. Det er det for så vidt ikke nå heller, for nå er førsteprioriteringen, når ungen sover, å få dusjet, hengt opp klesvasken eller rett og slett å få spist.

babyteppe

Det er litt morsomt det der med ferdigstillingen av dette teppet: Svigermor skulle komme for å hjelpe meg å vaske leiligheten. Jeg var stor og tung på det tidspunktet, og fant ut at mens hun vasket, skulle jeg strikke de siste rundene, felle av og feste tråder på teppet. Jeg skulle bare inn på kontroll først. Så, plutselig fikk jeg vite at jeg måtte settes i gang (iiik!) og da ble jo teppet bare liggende der i sofaen; uferdig. Men, svigermor vettu, hun tok tak og gjorde ferdig teppet, skylte det og la det klart på kjøkkenbordet til vi kom hjem.

Jeg bruker nesten bare dette teppet. Størrelsen og at det er så lett og luftig samtidig som det er varmt, gjør at det er så hendig å bruke. Og babyulla tåler at du vasker det i ny og ne, og så loer det ikke(!).

Andre innlegg i samme kategori: