Tags

No tags :(

Da jeg først begynte å blogge (for ca tre år siden, faktisk) så var jeg veldig opptatt av å bli flink til å sy. Så jeg hoppet i det rett som det var. Noen prosjekter var vellykket og andre litt mindre vellykket. Men, jeg har faktisk sydd en og annen praktisk sak til den dagen jeg skulle få et knøtt, og her har jeg samlet noen av de. Noen har jeg skrevet innlegg om før, mens andre har gått stille forbi.

babyklar1

For ca to år siden skrev jeg om denne bodyen og hvordan jeg broderte på klær. Jeg har også laget en DIY – forklaring på hvordan jeg gjør det.

babyklar2

Disse omslagsbodyene har jeg av en eller annen grunn aldri skrevet om. Kanskje fordi de har manglet trykknapper helt fram til nå? Eller kanskje fordi jeg ikke har vært superfornøyd… Men, jeg har skrevet om en lignende body tidligere, som jeg ga bort i velkommen til verden-gave for tre år siden. Jøsses, som tiden går!! Vel, der finner dere lenke til oppskriften også. 🙂

babyklar3

Disse bodyene har jeg sydd av gamle t-skjorter fra da jeg jobbet som frivillig under studietiden. Den brune er fra Kosmorama filmfestival her i Trondheim. Hvilket år, husker jeg ei. Den grå med den kule, spinkle dama, er fra DokFilm i Volda. Det må ha vært i 2005, tror jeg. God gammeldags gjenbruk etter mønster tegnet fra en annen body. Her skrev jeg om den brune Kosmorama-skjorta.

babyklar4

To små bukser jeg har sydd av to favorittbukser. Den grønne har jeg skrevet om. Tror det må ha vært en av de første syprosjektene etter at jeg begynte å blogge, faktisk. Den dongribuksa tror jeg faktisk ikke jeg har skrevet om. Men prinsippet var det samme, bare at der måtte jeg supplere med en ny ribb.

– –

Gamle skatter som bare ligger og venter på å bli brukt. Og så håper jeg at de faktisk kan brukes også. 🙂