Da jeg først begynte å blogge (for ca tre år siden, faktisk) så var jeg veldig opptatt av å bli flink til å sy. Så jeg hoppet i det rett som det var. Noen prosjekter var vellykket og andre litt mindre vellykket. Men, jeg har faktisk sydd en og annen praktisk sak til den dagen jeg skulle få et knøtt, og her har jeg samlet noen av de. Noen har jeg skrevet innlegg om før, mens andre har gått stille forbi.

babyklar1

For ca to år siden skrev jeg om denne bodyen og hvordan jeg broderte på klær. Jeg har også laget en DIY – forklaring på hvordan jeg gjør det.

babyklar2

Disse omslagsbodyene har jeg av en eller annen grunn aldri skrevet om. Kanskje fordi de har manglet trykknapper helt fram til nå? Eller kanskje fordi jeg ikke har vært superfornøyd… Men, jeg har skrevet om en lignende body tidligere, som jeg ga bort i velkommen til verden-gave for tre år siden. Jøsses, som tiden går!! Vel, der finner dere lenke til oppskriften også. 🙂

babyklar3

Disse bodyene har jeg sydd av gamle t-skjorter fra da jeg jobbet som frivillig under studietiden. Den brune er fra Kosmorama filmfestival her i Trondheim. Hvilket år, husker jeg ei. Den grå med den kule, spinkle dama, er fra DokFilm i Volda. Det må ha vært i 2005, tror jeg. God gammeldags gjenbruk etter mønster tegnet fra en annen body. Her skrev jeg om den brune Kosmorama-skjorta.

babyklar4

To små bukser jeg har sydd av to favorittbukser. Den grønne har jeg skrevet om. Tror det må ha vært en av de første syprosjektene etter at jeg begynte å blogge, faktisk. Den dongribuksa tror jeg faktisk ikke jeg har skrevet om. Men prinsippet var det samme, bare at der måtte jeg supplere med en ny ribb.

– –

Gamle skatter som bare ligger og venter på å bli brukt. Og så håper jeg at de faktisk kan brukes også. 🙂

Babyklær jeg har sydd opp gjennom årene

3 thoughts on “Babyklær jeg har sydd opp gjennom årene

 • 23. juni 2013 kl 17:59
  Permalenke

  Nå hadde det jo hendt masse på bloggen din siden sist jeg var innom! Frekkasbroderiet lenger ned var bare råkult! Jeg har fått skikkelig sansen for sånn «geriljabroderi» i det siste, og vurderer å hente fram nålen selv 🙂 En ting jeg lurer på; Jeg ser du har brodert det der bildet med teksten: God planlegging gir alltid et godt resultat. Har du mønster på det, eventuelt vet hvor mønster er å få tak i? Jeg synes det er så utrolig stilig, og skulle så gjerne hatt broderimønstret til det!
  Ellers er jeg helt enig i det du skrev i forrige innlegg – man skal ikke unnskylde seg for lite aktivitet på bloggen. Det er viktig å produsere i kosetempo, ikke for å ha noe å blogge 😉 Noen ganger glemmer jeg det litt, hihi 😉
  Ha en fin søndagskveld! Klem

  Svar
 • 23. juni 2013 kl 21:57
  Permalenke

  Såå mye fint! De apebodyene var fiiine!
  Så flink du er 🙂

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell 🙂

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  Svar
 • 9. juli 2013 kl 17:27
  Permalenke

  Så artig at du syr babyklær selv. Lille Olav blir nok ekstra fin når han får på seg mammas sjøllaga bodyer 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.