Tre nye kort. Roboter i forskjellige farger har havnet i butikken.

Jeg kom på tittelen da jeg så den grønne ble litt på snei, og da fikk jeg sangen fra Åpen Post på hjernen. Ta et raskt Youtube-søk om du ikke husker dansen.

Når jeg ser denne roboten med et lite hjerte, så tenker jeg på roboten Robbie som er Glorias beste venn i sci-fi-novellen «Robbie». «Robbie» er å finne i novellesamlingen «I, Robot», av Isaac Asimov, som er skrevet i 1940. Fantastisk flott novelle jeg anbefaler alle å lese – den i boka altså, ikke bry dere om å se filmen med Will Smith. Jeg var veldig kritisk selv da K mente jeg skulle lese «den fantastiske lille historien om Robbie». Jeg svarte bare med at «æsj, jeg gidder ikke å lese sci-fi!» Vi ble enige om at jeg likevel skulle lese denne ene novellen i samlingen og se hva jeg syntes. Angrer ikke et sekund! Anbefales.

Vi dansar som robotar
Stikkord:

3 thoughts on “Vi dansar som robotar

 • 24. mars 2012 kl 22:50
  Permalenke

  Nydelige kort du har laget – kjempestilige! Jeg kommer muligens til å stjele ideen når jeg skal lage bursdagskort senere:)
  Natta vennen!
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 25. mars 2012 kl 09:45
  Permalenke

  Skikkelig søte 🙂

  Tenkte nesten det samme som deg (sånn «æsj», liksom) om novellen du skriver om – men er visst på vei til å ta utfordringen likevel… Tittel notert, så få vi se da 🙂

  Svar
 • 25. mars 2012 kl 20:52
  Permalenke

  Vi dansar som robotar er klassisk! 🙂 Jeg har fått en idé til soveromsveggen vår takket være dine broderte sangtekster. Nå gjenstår det bare å finne tid til det innimellom alle andre prosjekter. For selvom sybordet er ganske tomt nå så er det jaggu mye man har planlagt i hodet. 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.