Tags

No tags :(

Kjært barn, mange navn.

Dette rommet skal egentlig fungere som gjesterom – sånn i utgangspunktet. Vi har en sånn fin seng fra Ikea som man kan dra ut og, vips, så har man en dobbeltseng. Men vi har jo ikke gjester hele tiden, så jeg har satt inn en pult som symaskina mi kan stå på og et strykebrett har også fått plass der. Men alt av stoffer og garn står i noen blå Ikea-poser langs en vegg som roper etter å få flere hyller. Dette rommet har veldig lett for å bli overfylt og mange prosjekter er lik dra fram mange nye ting som ikke kommer tilbake på “plassen” sin. (De har jo strengt tatt ingen plass, siden det er ingen hyller der.)

Men nå har jeg fått inspirasjon igjen, og dette takket være et Pinterest-bilde.

Hvordan gå fra dette:

system

Til dette:

system

Vips så har man tellekanter! Utrolig herlig. Nå mangler jeg jo bare de hyllene og boksene, så er det jo “straks” ryddigere her.

Slik gikk jeg altså fram:

Jeg kuttet opp plater i papp i passe størrelse. Jeg så at de hadde handlet inn mye nytt datautstyr på jobb, så jeg tok pappesker der i fra. Aner ikke hva målene på disse er jeg, men syns å huske de er rundt omkring 16×23 cm. Det er ikke så viktig. De må jo passe inn i dine hyller – ikke mine.

system

Så brettet jeg stoffet fint slik at det ble ca like høyt som plata. Her kan man jo velge å stryke også, for å få det riktig så fint, men det gjør jeg heller når jeg skal bruke stoffet.

system

Og så begynner jeg å rulle det fint og litt stramt på plata og festet enden med et par nåler.

Vips! Så får du tellekanter!

system

Husk at det fortsatt er en uke igjen av januarsalget inne på Epla-butikken min. Det forsvant noen varer til Levanger i forrige uke, men det er nok til dere andre også!