Jeg begynner å bli litt lei av meg selv igjen nå. For nå har jeg så mange ideer og prosjekter at jeg ikke greier å  finne tid til alt! I tillegg så er det så utrolig flott vær (klager ikke!) at jeg ikke har tid til å sitte inne! Må jo ut for å nyte finværet mens vi har det!

Jeg trenger litt variasjon på håndarbeidet om dagen, for hendene er litt slitne, så jeg har begynt på et nytt tekstbilde. Det er ganske mye tekst på dette, så det tar sin tid, men som dere ser av dette lille utdraget, så er jeg på god vei.

svensken

Og så er det jo på svensk også, så jeg må virkelig holde tunga bent i munnen for at det ikke skal bli noen skriveleifer!

Hvilken sangtekst eller dikt kunne du ha tenkt deg på et slikt bilde? Jeg er på stadig utkikk etter ny inspirasjon for tekst til disse bildene mine, og er liksom mest opptatt av at det skal være litt underfundig. Morsomt, dypt – eller bare sært.

Svenskifisert
Stikkord:

3 thoughts on “Svenskifisert

 • 16. januar 2012 kl 17:51
  Permalenke

  Stilig prosjekt, gleder meg til å se hvordan det blir til slutt:)
  Kjenner igjen «1000 prosjekter – 0 tid»… Men nå har jeg ingen prosjekter før garnet jeg har bestilt kommer. Herlig igrunn:)
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 17. januar 2012 kl 19:30
  Permalenke

  Nei, tiden strekker ikke alltid til. Og innimellom har jeg så mange ideer at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne heller 😉

  Svar
 • 17. januar 2012 kl 21:39
  Permalenke

  Så koselig at du stikker innom meg også. For her er jeg jo både titt og ofte ;o)
  Svarte deg tilbake på min blogg.
  Jeg er ellers imponert over broderingen din. Dette blir jo kjempestilig

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.