For en tid tilbake begynte jeg på et nytt kofteprosjekt til meg selv. I oktober var det visst, når jeg ser på datoene her inne. Vups! Tiden går raskt!

Jeg begynte på dette prosjektet samtidig som ei venninne og hun har rukket å både bli ferdig, ha en strikkepause og å begynne på et nytt kofteprosjekt – på den tiden jeg har brukt på å komme noen cm på bolen. Men nå kjenner jeg strikketrangen igjen og prøver å motivere meg selv.

Det er litt kjedelig å strikke ensfarget syns jeg. Spesielt når det er i voksenstørrelse.

Det ble mobilbilde i dag. Litt blasse farger – og meget ujevnt der det er fargemønster, ser jeg. Satser på at damping fikser biffen!

Oppskriften er fra Sandnes Garns Til Fjells (0913 barn/voksne), og jeg har valgt de samme fargene som de bruker i bladet. Syns de var så fine.

Siden det snør ute i dag – selv om vi er kommet til april – så er det jo muligheter for å kanskje kunne rekke å bruke den på denne siden av sommeren også! Kanskje. Om ikke jeg finner noen andre prosjekter da, selvfølgelig.

– –

Har du noen påskeprosjekter?

Strikker til meg selv
Stikkord:

6 thoughts on “Strikker til meg selv

 • 1. april 2012 kl 13:18
  Permalenke

  Yes! Nå kjenner jeg nesten et snev av konkurranseinstinkt begynne å våkne her, hah, så bra! Men jeg leder kolossalt på tregheten, bare så det er sagt, siden jeg begynte å planlegge mitt prosjekt ca 2005, hehe…

  Lykke til med prosjektet, kanskje vi kan presentere ferdig-bilder over påske begge to? God strikkepåske 🙂

  Svar
 • 2. april 2012 kl 19:45
  Permalenke

  Nydelig kofte! Skjønner godt det er kjedelig med ensfarget strikking, jeg strever jo med motivasjonen med barneklær… Et erme igjen på lillemors jakke nå (som forsåvidt blir aaaaaalt for stor…)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 2. april 2012 kl 22:11
  Permalenke

  Den kofta er så flott! Ensfarga er kjedelig, men det er vel ikke så lenge før du skal strikke mønster igjen.

  Svar
 • 4. april 2012 kl 08:26
  Permalenke

  Jeg kan jo ikke strikke så her i gården blir det maling og tapetsering av kommode som blir påskeprosjektet. Og slik det snør her i Nord-Trøndelag idag tror jeg det blir flott innevær!

  Min gode venninne Maria ga meg i gave et sett med de bordskånerne og jeg måtte bare lage et blogginnlegg om de. De var jo så flotte! http://maratonjenta.blogspot.com/2012/04/rosa-gave.html

  Påskehilsen fra Maratonjenta!

  Svar
 • 4. april 2012 kl 18:41
  Permalenke

  Sv: tusen takk for alltid så koselig ord Anna!! Kommer gjerne en tur på besøk jeg uansett og så tenker jeg forsåvidt at du sikkert har det ganske så koselig:)
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 8. april 2012 kl 13:10
  Permalenke

  Denne ser virkelig lovende ut – Så herlige farger du har valgt. God påske 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.