For noen år siden ønsket jeg meg en strikkekurv av min mor til jul. Og det fikk jeg også. Fylt til randen med garn og strikkepinner. En kjempegave! Slik så den ut før utskifting i dag:

Jeg fant ut at jeg trenger noe som tar litt mindre plass i kroken min. Det er så mange prosjekter som må ha plass, men nå fant jeg ut at kanskje jeg heller kan stable litt i høyden – for det rent estetiske sin del.

På Living fant jeg denne, og syns den er fin. Enkel og fin. Og se hvor mye den rommer! Har fylt den med en pose babyull og smart-garn jeg hadde liggende, i tillegg til alt det andre jeg hadde i den andre kurven. Jeg kan jo ha enda flere prosjekter på gang samtidig nå!

I bakgrunnen av bildene ser du treet mitt som har sett bedre dager, pluss en pc-pute jeg bruker når jeg sitter med pc-en i sofaen. Den er fortsatt full av kattehår selv hvor lenge det er siden vi hadde katt.

Hvilke smarte oppbevaringsløsninger har du for dine prosjekter? 🙂

Strikkekurven med det rare i

7 thoughts on “Strikkekurven med det rare i

 • 17. august 2012 kl 14:33
  Permalenke

  Hei og takk for veldig hyggelig kommentar!
  Ja, du har vel rett i det, selv om jeeg har skjønt etterhvert at det er ganske mange raringer som oss der ute (godt å¨finne ut og, etter å ha følt seg som den eneste gjennom hele oppveksten…)

  Du er selvsagt hjertelig velkommen på julehandel hos meg ; ) Håper på en liten sovedukke så jeg får MYE tid til å fylle opp butikken før desember.

  Guro (God som Grønn)

  Svar
 • 17. august 2012 kl 21:14
  Permalenke

  Her er det forandringer på siden siden sist jeg var innom. Liker det!

  Fin strikkekurv du har funne deg!!

  Svar
 • 17. august 2012 kl 21:15
  Permalenke

  Finfin kurv! Slik fikk jeg lyst på også! Må ta meg en tur på living snart:)
  God hekg vennen!
  Klem klem

  Svar
 • 18. august 2012 kl 17:55
  Permalenke

  Herlige kurver, både ny og gammel. Men ser at den nye er mest praktisk, ingen fare for at pinner eller tråder skal feste seg på uønska steder heller! Selv om den gamle må ha vært en fantastisk gave i sin tid, fylt av allverdens skatter!

  Perlemonstrene dine var skjønne, fikk lyst til å bestille noe av deg, bare for å få meg en! Siden jeg akkurat har oppdaget deg, veit jeg jo ikke hva du selger engang! (0: Tar meg en rundtur på bloggen din, jeg, og blir litt kjent med deg.

  God helg! Jeg kommer tilbake!

  Svar
 • 20. august 2012 kl 18:43
  Permalenke

  Eg har ei stor «kiste» med lokk ved sida av sofaen, og den er så full at det ligg ting på toppen. Stadig er planane å strikke av garnet eg har, slik at garnlageret minkar, men det blir ofte med planen… 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.