Her kommer innlegget jeg skrev på lørdag morgen. Jeg rakk ikke å ta bilder før jeg dro på hyttetur, men nå er det tatt bilder:

Jeg er i en kreativ bølgedal om dagen, så jeg holder ikke ut så lenge om gangen. Jeg syr noen korssting, legger det i fra meg, strikker noen masker, legger det i fra meg, tar fram tegneblokka, legger det i fra meg. En slik tørke er det lenge siden jeg har hatt! Og det er skikkelig vanskelig å komme seg ut av det også!

Men i går kveld fant jeg ut at jeg skulle prøve å tegne en jente i vinden. Jeg elsker vind. Jeg elsker å stå høyt oppe og bare kjenne på været. Derfor skisset jeg opp denne jenta som står i vinden.

Da jeg hadde kommet litt i gang med den tegningen fikk jeg for meg at det er ved åpen, vill sjø hun står. Med høye bølger og sterk vind. Så da begynte jeg på en mindre versjon med plass til både en vill sjø og bølger som treffer berget.

Hvordan man skal få til den ville sjøen aner jeg ikke, så jeg tenker å bare tegne jenta for nå og heller kanskje jukse meg til en bakgrunn ved hjelp av moderne teknologi. Vi får se! 🙂

Skisser av en ny jente

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.