Det er en Wordfeud-farsott som går over landet for tiden. Folk tenker på antallet poeng en bokstav gir heller enn hva de skal ha til middag. Men gøy er det! Selv begynner jeg å bli litt lei nå, siden det viser seg at jeg ikke er så veldig god. Taper mye, men som regel med relativt godt humør.

Jeg kjøpte meg noen sett med scrabble-brikker og festet magneter på baksiden (ødela en saks i prosessen). Ypperlig for kjøleskapet – eller andre metall overflater. Magnetene er ikke akkurat supersterke, så de holder ikke papirer og bilder så veldig godt, men de gir utrolig mye glede (og frustrasjon).

Ideer til hvordan du kan bruke brikkene er for eksempel å skrive søte ord og beskjeder til hverandre. Eller skrive frekke ord og ha tabukonkurranse hvor det er om å gjøre å sette ut den andre parten samtidig som du sanker flest poeng! Det er rett og slett bare deres egen fantasti som kan stoppe dere fra å komme på nye måter å bruke disse brikkene.

Det er to sett med 100 scrabble-brikker etter engelsk standard tilgjengelige i Epla-butikken. Altså er det ikke æ, ø, å i samlingen og poengene regnes ut i fra den engelske versjonen. Jeg legger ved en oversikt over alle bokstavene og hvor mange det er av hver bokstav, og også hvor mange poeng hver bokstav gir.

Du finner de i Epla-butikken.

PS Husk konkurransen/gi-bort-en/give-away-en! 🙂

Scrabble kjøleskapsmagneter

6 thoughts on “Scrabble kjøleskapsmagneter

 • 9. februar 2012 kl 14:36
  Permalenke

  Det var jammen kult med pakker som inneholder såpass mange brikker! Artig leke for dem som liker scrabble og veldig dekorative! Jeg er ikke så særlig glad i scrabble selv, og ikke særlig god heller… 🙁

  Svar
 • 12. februar 2012 kl 11:54
  Permalenke

  Så stilig! Er på jakt etter scrabblebrikker selv til noen bilder jeg har lyst til å lage 🙂

  Svar
 • 17. februar 2012 kl 00:42
  Permalenke

  Så kul ide Anna. Me like, og me like WF også. Legg meg til, ijad1407, en dag du får lyst til å spille. Du vinner garantert 🙂

  Svar
 • 1. mars 2012 kl 09:15
  Permalenke

  Så fine brikker! Har en brikke ide jeg også men hvor kjøper man bare brikker og sånne fine i tre? Jeg har bare funnet spill og de var i plastikk (slettes ikke noe fine).

  Hvor fikk du tak i dine? Er det lov å spørre ;0)

  Super ide! Jeg tenkte å lage også men i papp. Dine er pener!

  Ha en fin dag!

  Svar
 • 29. januar 2017 kl 10:03
  Permalenke

  Hej.
  Jeg er meget interesseret i sådanne magneter, men hvor kan de købes?
  På forhånd tak.
  Hilsen Stine

  Svar
  • 31. januar 2017 kl 09:51
   Permalenke

   Hei Stine! Du la ikke igjen e-postadresse, men jeg har fortsatt slike scrabble-brikker så jeg kan lage kjøleskapsmagneter til deg. 🙂 Men om du er på utkikk etter å lage selv, så kjøpte jeg brikker brukt på e-bay og magneter på Panduro/hobby-butikk. 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.