Tags

No tags :(

Det er en Wordfeud-farsott som går over landet for tiden. Folk tenker på antallet poeng en bokstav gir heller enn hva de skal ha til middag. Men gøy er det! Selv begynner jeg å bli litt lei nå, siden det viser seg at jeg ikke er så veldig god. Taper mye, men som regel med relativt godt humør.

Jeg kjøpte meg noen sett med scrabble-brikker og festet magneter på baksiden (ødela en saks i prosessen). Ypperlig for kjøleskapet – eller andre metall overflater. Magnetene er ikke akkurat supersterke, så de holder ikke papirer og bilder så veldig godt, men de gir utrolig mye glede (og frustrasjon).

Ideer til hvordan du kan bruke brikkene er for eksempel å skrive søte ord og beskjeder til hverandre. Eller skrive frekke ord og ha tabukonkurranse hvor det er om å gjøre å sette ut den andre parten samtidig som du sanker flest poeng! Det er rett og slett bare deres egen fantasti som kan stoppe dere fra å komme på nye måter å bruke disse brikkene.

Det er to sett med 100 scrabble-brikker etter engelsk standard tilgjengelige i Epla-butikken. Altså er det ikke æ, ø, å i samlingen og poengene regnes ut i fra den engelske versjonen. Jeg legger ved en oversikt over alle bokstavene og hvor mange det er av hver bokstav, og også hvor mange poeng hver bokstav gir.

Du finner de i Epla-butikken.

PS Husk konkurransen/gi-bort-en/give-away-en! 🙂