Da jeg hadde turnusfri og var hjemme alene tidligere i uka, fant jeg ut at jeg skulle fikse nye bilder til varene i Epla-butikken. Jeg skjønner at jo lysere bildene er, jo mer appellerer de til nye kunder – og det er kanskje ikke så rart? Så, da satte jeg opp to stoler, strøk et hvitt jerseylaken, bygget opp en liten «platting» av bøker fra hylla og satte i gang. Har ikke kamerastativ, så jeg brukte Tommy & Tigerns samlede verker som støtte til kameraet, og lå så lang jeg var på gulvet mens jeg prøvde å ta bilder mellom de lyse og de mørke snøstormskyene vi hadde her i Trondheim på mandag.

Her ser dere de nye bildene:

Må si jeg er ganske så fornøyd selv.

Her er lenke til Epla-butikken.

Oppussing i butikken

2 thoughts on “Oppussing i butikken

 • 25. februar 2012 kl 17:01
  Permalenke

  Hihi ser det for meg:) Lys er nødvendig men ofte et lite herk. Her plages jeg mest med motlys. Med vinduer på tre av veggene i stua blir det motlys uansett hvilken vinkel jeg bruker, kjedelig…
  God lørdag!!
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 26. februar 2012 kl 08:19
  Permalenke

  Fin og ryddig ja! Brajobbet! Jeg vurderer å gjøre det samme men jeg har så mange varer i butikken at jeg skal aldri bli ferdig… Men jeg tror at jeg må beegynne med fotografering en dag,,, Takk for så hyggelige kommentarer forresten. Det varmer hjertet mitt med så gode ord. 🙂 Fortsatt god helg!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.