Jeg ble så inspirert av innlegget til Ingrid Riddervold om hvordan man lett kan ta gode produktbilder, at jeg fant ut at jeg like gjerne kunne ta nye bilder til alle produktene mine i Epla-butikken, da jeg likevel skulle ta bilder av nye varer.

Siden jeg hadde formiddagen fri i går og det var oppholds og fint vær ute, tok jeg på meg litt ekstra klær, fylte opp termokoppen og gikk ut på verandaen. Slik så det ut da jeg holdt på:

Har fortsatt ikke surret meg til å lage en mer fast ordning for produktbildetakingen, så jeg bruker en blanding av hvite A3 og A4-ark. Disse bruker jeg om igjen altså. Prøver å være litt miljøvennlig oppi det hele. Men det er ingen ideell løsning, så jeg må komme på en annen løsning.

Jeg jukset litt ved å ta ut glasset fra rammen, slik at jeg slipper gjenskinn. At jeg ikke har kommet på dette før! Føler meg litt dum nå, faktisk.

Jeg skal oppdatere bildene i Epla-butikken i løpet av helga, og de nye produktene kommer på plass i butikken i små drypp utover neste uke.

Oppgradering av produktbildene

2 thoughts on “Oppgradering av produktbildene

  • 6. oktober 2012 kl 23:56
   Permalenke

   Ja, enten tekstil eller et stort hvitt ark. Tror kanskje kartong er tingen, siden tekstil må strykes og strekkes. 🙂 Takk for tipset! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.