Tags

No tags :(

Jeg dropper å ha årskavalkade jeg. “Alle” andre gjør det, og jeg kjenner jeg ikke bryr meg noe særlig. Prøver heller å se framover.

Jeg skal ikke skrive opp en liste her over alt jeg ønsker å få gjort, for jeg prøvde det i fjor og det ledet liksom ingen vei. I stedet skal jeg vise dere noen av prosjektene som jeg skal jobbe med i løpet av vinteren/våren. For vi kan jo krysse fingrene våre for at jeg faktisk får gjort det allerede før mai, sant? (Haha!) Det vil jo vise seg, selvfølgelig. Jeg viste dere denne i september i fjor også. Dere ser jo hvor mye som har blitt gjort siden den tid! (Slår hodet i bordet.)

uferdige prosjekter

Nå har jeg jo mange planer for hva jeg skal gjøre, men jeg finner sjelden tid til å gjøre alt jeg vil. Nå har jeg satt meg ned og skrevet en liste over ting jeg ønsker å gjøre framover. Det er liksom på tide å få noe ut av alt jeg har på hobbyrommet, syns jeg. Og det er ganske mye som er ferdig oppklippet, men som nåla ikke har blitt satt i på grunn av konsentrasjonsvansker, eller at symaskina rett og slett ikke har vært samarbeidsvillig.

Så mitt nyttårsforsett for 2012, er at jeg skal bli flinkere til å faktisk sette av tid til å gå på syrommet.

Har dere gått i fella ved å komme på et nyttårsforsett?