Tags

No tags :(

Jeg trengte sårt noe for å samle visittkort, bilder og inspirasjonsting inne på prosjektrommet. Det hoper seg opp av ting og tang, og jeg fant ut at det måtte noe til.  Jeg lagde meg en nåletavle. Vet ikke hva annet man skal kalle det, for det er jo strengt tatt ikke en korketavle.

Slik ble den til slutt:

Jeg fant meg noe papp fra en eske jeg har fått fra utlandet en eller annen gang. Den brettet jeg dobbelt og teipet så stiv jeg bare greide. Ønsker man platen litt tyngre, kan man kanskje finne noe finér eller bare flere lag med papp? Størrelsen lagde seg selv egentlig (pga størrelsen på esken) men sånn omtrent 30×60 cm, kanskje? Jeg og øyemål er ikke venner, men jeg skal ta mål senere.


To lag med flat vatt som jeg kjøpte til et eller annet prosjekt en gang, som aldri ble noe av:

Et stoffstykke jeg kjøpte på salg på Panduro til 20 kroner. Passet ypperlig. Måtte stryke det fint da, og de mørke flekkene på midten er vann fra strykejernet som skulle ha vært skiftet ut.

Så begynte jeg å brette til stoffet. Strammet og teipet. Jeg brukte mye teip! Og så satte jeg også på noen stifter. Men jeg har bare en sånn liten stiftemaskin som egentlig bare er god til å stifte to og to ark sammen, så det ble litt for syns skyld.

Voilá!

Øverst til høyre ser dere mitt visittkort, som ble hengt opp for syns skyld. Og like under er det et visittkort fra Maganda, og til venstre en Bottoms Up-brosje fra Maria (som har ferie om dagen), og nede til høyre er det to øredobber jeg kjøpte av Emja Eiko.