Jeg hører mye på lydbok. Både når jeg gjør husarbeid, går meg en tur eller driver med håndarbeid av diverse slag. Da går det unna som bare det. Anbefales på det sterkeste – om man har mulighet til å fjerne seg litt fra omgivelsene. Hjemme hos oss hender det ofte at vi trenger litt alenetid, og da tar jeg på meg lydbok eller ser en serie mens K gjør det han føler for.

Nå om dagen «leser» jeg det jeg kaller moderne husmorporno. Deadlocked: Sookie Stackhouse Southern Vampire Mystery. Dette er nummer tolv i serien og er så langt den siste. Den kom faktisk for bare for en ukes tid siden. Jeg har vært gjennom serien en gang allerede og digger rett og slett True Blood-universet. Og hun som leser bøkene har så utrolig bra sørstatsdialekt. Anbefaler den engelske utgaven, med andre ord. Tror man kan kalle dette min guilty pleasure.

Noen av dere som har noen gode tips til lydbøker, kanskje?

Lydbok og broderi i skjønn forening
Stikkord:

2 thoughts on “Lydbok og broderi i skjønn forening

 • 8. mai 2012 kl 08:19
  Permalenke

  Du vet at du er en fristerinne, ja? Fra før av er jeg stor fan av å kjøpe blader via Zinio istedet for papirutgaver, og jeg leser bøker på Kindle som lastes ned fra Amazon i løpet av sekunder – LOVE it! Problemet med å jobbe heeelt alene for seg selv dag ut og dag inn er at det blir for mye alenetid, kan du si, og det funker dårlig å lese e-bok mens man syr… (Jada, det er utprøvd) Reklamen på radio får meg utover dagen til å bli pisse sur, og jeg orker ikke å høre på musikk hele tiden, heller… Så nå skal jeg gjøre som deg og skaffe meg lydbok-bibliotek, kommer tilbake med skarp kommentar hvis det ikke er noe ålreit. Neida. Joda.

  Svar
  • 8. mai 2012 kl 08:22
   Permalenke

   Hehe, alle slike elektroniske løsninger er geniale! Ikke helt meningen å friste altså, men jeg syns det er godt å ha en bok mens man gjør slikt man ikke trenger å tenke så mye for å gjøre. Jeg bruker Audible akkurat nå, men biblioteket har jo et hav av lydbøker. Har flere ganger lånt en liten haug og rippet (til eget bruk, seff) og hatt det over på en mp3-spiller. Syns det er kjekt å ha det helt inn på øret. Spent på resultatet. 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.