Obs: ingen håndarbeidoppdatering i dag.

Ja, det stoppet litt opp med det kreative plutselig. Har veldig lyst, men vet ikke helt hva. Men, det ser jo ut til at vi er flere bloggere som er litt i tørke og som egentlig bare er opptatt av været om dagen. Her i Trondheim har det vært to dager med sol og varme nå – da er det jo praktisk talt sommer!

I helga skal jeg være hjemme alene og kanskje jeg finner det for godt å bli kreativ da? I følge disse noe ustabile værtjenestene på nett, så skal det være sol og varmt helt fram til over helga. Jeg velger liksom å tro på de akkurat nå. Kanskje blir det broderi og lydbok på verandaen. Det er jo i hvertfall lov å håpe!

Slenger med et bilde jeg tok forrige høst da jeg først fikk det nye kameraet mitt – bare for å gi en liten stemningsrapport:

– –

Hva planlegger dere for helgen?

Kreativt tørke…

4 thoughts on “Kreativt tørke…

 • 22. mai 2012 kl 20:43
  Permalenke

  Jeg har fortsatt «tørke», men det er grunnet ferie og kaos på syrommet 🙂 SNART er jeg i full sving igjen!

  Svar
 • 22. mai 2012 kl 22:32
  Permalenke

  Har bloggtørke jeg, er så mye annet å finne på i dette været da vettu 😉 Jeg skal jobbe i helgen, så håper sola og finværet venter på meg. Typisk at det skyer over på søndag. Klem

  Svar
 • 23. mai 2012 kl 08:14
  Permalenke

  Været påvirker oss alle, tror jeg… Hvorfoe sitte inne og blogge mens man kan kose seg på verandaen til og med sent på kvelden? Kos deg i finværet med god samvittighet! 😉 Stor klem!

  Svar
 • 23. mai 2012 kl 19:29
  Permalenke

  I dag har vi vært ute fra frokost til kvelden og nå er ryggen varm og rød, men jeg klager ikke:) Egentlig bare godt å kjenne at jeg er solbrent for sola har jammen meg vært etterlengtet! Det er så deilig med sommerdager og kvelder slik du beskriver også. Selv om vi har brukt dagen på å slå plener og male (møbler og fjøs) så er det så deilig å være ute:)
  På lørdag drar jeg, Daniel og Oda på Tustna og blir der til mandag. Skal være med Tustnaspretten på mandag og gå tur på Solskjel. Tenk at det blir min første tur ute på «øya» – en skam vettu…
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.