Jeg har lenge følt for å gjøre noe med denne bloggen. Gjøre den om til noe som representerer meg litt mer, for akkurat nå føler jeg det er hummer og kanari – og ikke helt min type hummer og kanari, for å si det sånn.

Så derfor vil det bli litt rotete her inne i noen dager mens jeg konsentrerer meg om dette.

Er det noe dere savner å lese om her inne? Er det litt for smalt å bare skrive om håndarbeidsrelaterte ting? Hva ville dere ha hørt mer om, i så fall? Alle svar og ideer tas i mot med takk. Både ris og ros. Og ønsker du ikke å skrive det her, kan du godt sende meg en epost.

Jeg bygger om litt

4 thoughts on “Jeg bygger om litt

 • 12. august 2012 kl 16:01
  Permalenke

  Håndarbeidsblogger kan aldri bli for smale! Du er en god kilde til inspirasjon for oss som andre i broderi land blant annet. Keep up the good work! Blir gøy å se hvilken hummer du ender opp med.;)

  Svar
 • 12. august 2012 kl 21:22
  Permalenke

  Likte den nye headeren din kjempegodt da! Ble mer deg:) Og hva du skulle skrevet mer om? Nesj, jeg er jo litt interessert i deg sånn på privaten også, men der holder jeg meg jo gjerne oppdatert på facer’n så.. Syns du legger ut masse, masse spennende og fint, jeg!

  Svar
 • 12. august 2012 kl 22:57
  Permalenke

  Svarer her også. Blir 5 i familien i månedsskiftet, ja! 🙂

  Jeg har for så vidt mye besøk på bloggen min, men kunne nok fått flere kommentarer om jeg var flinkere til å kommentere selv. Full skjerpings der altså, og håp om at jeg blir litt flinkere når jeg skal gå hjemme i to år. Jeg synes helt ærlig at blogger som favner om litt for mange temaer lett kan bli litt rotete. De blir liksom hverken eller blogger… det kommer jo helt an på hvordan man legger opp innleggene selvfølgelig. Men det er klart at flere temaer får flere til å titte innom. 😉

  Svar
 • 14. august 2012 kl 21:46
  Permalenke

  For det første: finfin header og design – stilig!! Synes det er så gøy med slik «renovering» jeg og er stadig på utkikk etter å finne noe til min egen blogg:)
  Med tanke på tema er det ikke så nøye med hva du skriver om for min del. Kan godt være ren håndarbeidsblogg eller skrive om noe annet i tillegg. Jeg liker å besøke deg uansett jeg:)
  Ha en flott kveld vennen!
  Klem fra Kristin

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.