Jeg viste dere denne så vidt da jeg ryddet på prosjektrommet mitt, men tenker det kan være greit å fortelle litt om den også.

Denne har ligger ferdig brodert ganske lenge, men den passet liksom ikke inn i noen rammer så den ble lagt bort. Men nå har jeg fått laget et slags paspartour rundt, slik at den passer bedre i en ramme. Jeg hadde noe naturhvitt bomull som jeg stivet av med vlieselin og sydde aidaen rett på. I etterpåklokskap så kunne jeg nok ha valgt noe mer spennende stoff som «bakgrunn», men syns likevel den gjør seg slik.

«Maybe you’ve been brainwashed too».

Det er hentet fra New Radicals sitt album og låt med samme navn. Herlige plata som jeg kjøpte på korpstur til Sverige for tolv år siden og som fortsatt blir dratt fram i ny og ne. Dette er vel den låta han virkelig hadde en hit med, «You get what you give»:

[youtube:http://youtu.be/-0QBxwRhAmA]

 

Hjernevasking

2 thoughts on “Hjernevasking

 • 21. april 2012 kl 22:44
  Permalenke

  OMG, love it! Haha, den er fin å ha som en constant reminder ved arbeidsplassen, hva? Og så gapflirer jeg visst litt over gjensynet med New Radicals; 12 år siden, sier du…? Var det ikke i fjor, da?!?

  Klem fra «ung til sinns» hihi!

  Svar
  • 22. april 2012 kl 08:46
   Permalenke

   Hehe, det føles ikke så veldig lenge siden nei. Rett som det er tar jeg fram den plata der og kan hvert eneste ord og gitarriff – fortsatt. Men nå skjønner jeg jo også hvor høy han må ha vært da han skrev låtene. 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.