5 thoughts on “Gamle kjenninger

 • 11. mars 2012 kl 14:39
  Permalenke

  Så gøy! Her gjøres det forsøk på opprydding… Hoper seg opp med ferdige, halvferdige, såvidt påbegynte og planlagt-for-fremtiden-prosjekter, hehe… Været er bare sorgen, det er slaraffensøndag, og da tenkte jeg å utnytte dagen slik at jeg kan starte neste uke med «ny giv»! Men det hadde vært mye koseligere å gjøre som deg i dag, sukk…

  Svar
 • 11. mars 2012 kl 19:01
  Permalenke

  Morsomt! Kjekt med prosjekt som ikke tar uker å fullføre også innimellom de større tingene:)
  Gikk tom for garn på lillemors jakke jeg, strikker tydeligvis løsere (eller et eller annnet) enn oppskriften. Så nå har jeg begynt på en omslagsvest. Skal øke på hver 2. og 3. pinne noe som er en stor utfordring for meg – klarer sjelden å huske hvor jeg er og er ikke så flink til å se det på arbeidet eller. Jaja, blir greit nok tenker jeg:)
  Ha en flotters kveld!
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 11. mars 2012 kl 20:26
  Permalenke

  sv: I forhold til cm ligger jakka godt an, men spørs om den er vid. Strikker str 3-4 år for jeg tenkte at jeg ville at jakka skulle kunne brukes både i år og neste år. Men tror den får ligge urørt til neste år…:) Har planer om å kjøpe mer garn og strikke en str mindre da, i tillegg til jakke til Daniel. Morsomt å skape selv!
  Maskemarkør sier du, kjempelurt. Og plutselig fant jeg ut hva de perlegreiene jeg fikk da jeg bestilte garn hva for noe, hihi:)
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 13. mars 2012 kl 09:40
  Permalenke

  Jeg visste ikke at hama perler kalles også for nabbiperler! Dattera mi elsker å holde på med disse og jeg må innrømme at det er smitsomt…. Vi har forskjellige fargeglade hamafigurer hengende overalt for tiden, hehe! Glassbrikkene blir kjempefine! Super Mario vekker alltid mange barndomsminner…Da Gameboy kom så va det kun noen få som hadde det….På sommeren kunne man se små grupper av barn samlet rundt bare for å se på den nye «leken» og kanskje få sjansen til å spille… 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.