Tags

No tags :(

Jeg er fortsatt på Korsika og er både solbrent på nesen og skuldrene, men har likevel samlet opp til et lite innlegg med noen fredagsfavoritter:

Det er langt inne i september allerede og jeg har handlet både på Epla og Etsy den siste tiden. Mange gode kjøp har blitt gjort, men jeg skal ikke dele noen av de tingene jeg har kjøpt i tilfelle enkelte leser bloggen – noe jeg vet de gjør (bursdagshemmeligheter). I stedet skal jeg dele noen andre fine ting jeg har funnet på Epla. Kanskje dere får noen gavetips?

Det går dessverre mot kaldere tider, og da trenger vi ull, rett og slett. Er ikke disse tovede vottene utrolig flotte? De er så søte at jeg tror jeg bare må ha de. Løp og kjøp om du skal ha de, sier jeg bare! Det er Bluebell som står bak disse.

Sydvester trengs i høstlige Norge. Amalies Verden har et par morsomme alternativer til den tradisjonelle røde eller gule sydvesten.

Vi trenger litt farge i hverdagen, og da er kanskje denne flotte blå elefanten det rette? Den er i hvert fall utrolig søt! Det er Retro-pasteller som brilierer med denne.

Eller hva med en Ka farsken-pute fra SewingBird? Diggbar deluxe!

– –

Ha en god helg! 🙂