Det stoppet litt opp her inne. Antibiotikakur og feber og nedsatt det meste her om dagen. Satser på at «de’ bli’ likar i mårra». Men nå som K tok turen ut for å kjøpe vindusventiler (han var lei av trekken) og har lovet å komme tilbake med Dolly-pizza (med ekstra ost på skorpem!), så fant katten og jeg ut at vi kan sose litt rundt på Epla.no for å se om det er noen varer jeg kan gå god for der inne. Og det er det jo!

For den av dere som liker å ta med dere strikketøyet eller heklingen når dere reiser, så må jo dette være genialt! Strikketøymappe med god plass til flere nøster og et voksende prosjekt! Denne syns jeg var så enkel og flott, men dere finner mange andre versjoner i langt mer spreke farger også, inne hos Vanella.

Syns dette smykkeanhenget fra Sissels Smykkeverksted var utrolig flott. Synd hun ikke skriver noe i produktbeskrivelsen, men har noen veldig flotte smykker.

Tatt av Vinden Design har så utrolig mange kule kort! Ved neste anledning skal jeg samle meg en hel liten bunke med kort til diverse situasjoner. Og det beste er at det ikke er noen form for forskjellsbehandling! Har du to venninner som gifter seg, eller to kamerater som gifter seg, så har hun kort til den situasjonen også. Og om du får tvillinger også. Eller om du bare vil være litt original.

I morgen reiser katten vår, Theo, fra oss. Det er veldig trist, men noen ganger så passer det bare ikke å ha pus i en liten leilighet. Men vi digger disse bildene av Lille Mao – både jeg og Mister Theodor!

Ha en brillefin helg!

Fredagsfavoritter i mai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.