Jeg har samlet litt fredagsfavoritter igjen. Jeg digger å se slike fredagslister, for da oppdager jeg til stadighet nye butikker og suger til meg inspirasjon!

Disse klinkekuleøredobbene fra Emja Eiko falt jeg virkelig for! Et godt alternativ til perleøredobber!

«Mandeltre»-smykke fra The Little Box. Dette smykket er skjært ut av en sølvskje! Jeg tuller ikke! Dette ønsker jeg meg virkelig. Maria har mye annet fint også, så dere må besøke butikken hennes på Epla!

Hvis du ikke strikker eller hekler selv, så anbefaler jeg deg virkelig å vurdere babyteppene fra Babytepper for fred. Her får du et utrolig flott. håndlaget produkt samtidig som store deler av summen du betaler går til Unicef. Dette teppet er av økologisk ull og jeg syns fargene er utrolig herlige.

Lyspæreengel av PåGløtt by Erling. Er ikke denne fra flott? Jeg er egentlig ingen engleperson, men disse slår de aller fleste englene ned i buksa!

– –

Jeg har arbeidshelg denne helga, så da krysser jeg for rolige dager på jobb slik at jeg jobbe med broderibestillingene mine. Hva skal du gjøre i helga?

God helg!

Fredagsfavoritter i april

3 thoughts on “Fredagsfavoritter i april

 • 20. april 2012 kl 07:22
  Permalenke

  Herlige favoritter! Ha en fin helg!

  Svar
 • 20. april 2012 kl 07:36
  Permalenke

  Fine favoritter, spesielt den skjært-ut-av-sølvskje-saken! I helgen skal jeg være meget produktiv, eller bare tulle rundt og ikke gjøre noe fornuftig. Og så skal jeg rydde og vaske, eller muligens gi fullstendig blaffen i støvet. I tillegg skal jeg se masse på TV! Eller sitte for meg selv og male. Jepp, det ligger an til å bli en riktig så god helg ! God helg og fint broderi til deg 🙂

  Svar
 • 20. april 2012 kl 08:34
  Permalenke

  Så utrolig kule favoritter du har funnet fram.
  Digger å oppdage nye flotte butikker.
  Nå skal jeg inn og titte på flere her. Maria lager innmari mye fint!

  Fin hælg!
  Siw

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.