Tags

No tags :(

I går og i dag har jeg tegnet mange skisser. Fem, tror jeg det ble til slutt. Når inspirasjonen kom måtte jeg liksom bare hoppe i det.

Mange gode situasjoner som jeg tenker på med glede. Når man observerer snegler og har all tid i hele verden, eller når man er ute og koser seg med en stor kopp varm sjokolade.

Når er det dere kan si at dere er oppriktig glade? Eller i hvilke situasjoner er det barn uttrykker ekte glede? Jeg er i god stemning-humør om dagen og ønsker bare å tegne det. Vi trenger å spre litt mer glede! (Pluss at de øynene er så lette å tegne, og jeg får ikke til fingre – derfor har de votter på seg alle sammen!)

Men det er ikke bare tegning som kan foregå heller. Det er jo ikke det som egentlig er min greie, så jeg må brodere litt også! Jeg skal ha arbeidshelg og derfor bruker jeg formiddagen på å planlegge et par prosjekter som jeg kan ta med meg om det er stille og rolig på jobb i helga. Noen ganger får jeg gjort mye, andre ganger ikke et døyt.

Planlegging går rett og slett ut på å regne seg fram til hvilken aida man skal bruke for at motivet skal få plass i den rammen jeg har bestemt meg for å bruke. Da blir det litt klussing på papiret.

Hvilke planer har dere for helga? Skal dere gjøre noe som gjør dere glade? 🙂

Andre innlegg i samme kategori: