I går og i dag har jeg tegnet mange skisser. Fem, tror jeg det ble til slutt. Når inspirasjonen kom måtte jeg liksom bare hoppe i det.

Mange gode situasjoner som jeg tenker på med glede. Når man observerer snegler og har all tid i hele verden, eller når man er ute og koser seg med en stor kopp varm sjokolade.

Når er det dere kan si at dere er oppriktig glade? Eller i hvilke situasjoner er det barn uttrykker ekte glede? Jeg er i god stemning-humør om dagen og ønsker bare å tegne det. Vi trenger å spre litt mer glede! (Pluss at de øynene er så lette å tegne, og jeg får ikke til fingre – derfor har de votter på seg alle sammen!)

Men det er ikke bare tegning som kan foregå heller. Det er jo ikke det som egentlig er min greie, så jeg må brodere litt også! Jeg skal ha arbeidshelg og derfor bruker jeg formiddagen på å planlegge et par prosjekter som jeg kan ta med meg om det er stille og rolig på jobb i helga. Noen ganger får jeg gjort mye, andre ganger ikke et døyt.

Planlegging går rett og slett ut på å regne seg fram til hvilken aida man skal bruke for at motivet skal få plass i den rammen jeg har bestemt meg for å bruke. Da blir det litt klussing på papiret.

Hvilke planer har dere for helga? Skal dere gjøre noe som gjør dere glade? 🙂

Formiddagspludrerier

4 thoughts on “Formiddagspludrerier

 • 7. september 2012 kl 11:48
  Permalenke

  Fint å få tanker og glede ned på papir 🙂 Kos deg med jobbehelg, og jeg blir vel å finne i hagen tenker jeg. Jeg får min kjære hjem i dag, og det er jo stor glede 🙂

  Svar
 • 7. september 2012 kl 12:24
  Permalenke

  Skikkelig god barnelatter gjør meg glad, den beste lyden i verden! Jeg håper jeg får brukt noen timer på syrommet i helgen, skulle ha formsydd trekk til pallesofaen min! Vi får se hva det blir, helgene er travle med to små hjemme!

  Svar
 • 7. september 2012 kl 13:57
  Permalenke

  Syntes du er utrolig flink å tegne!
  Kos deg med helgejobbing, så håper jeg du får tid til å brodere. Selv skal jeg jobbe i butikken og der blir vel dårlig tid til noe annet enn å fylle på frukt 😛
  Men søndagen, da skal jeg prøve meg på å sy litt igjen!
  god helg!

  Svar
 • 8. september 2012 kl 21:50
  Permalenke

  Så koselig! Liker veldig godt den siste skissen din der:)
  Mine viser ekte glede når vi leker sammen. Det er ekstra stas når voksne er med på leken:)
  Klem klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.