Tags

Jeg har slitt skikkelig med å ta bilder i det siste. Har bare ikke fått det til. Om det er lavt blodsukker, dårlige øyne eller hva, aner jeg ikke. Eller, jo, jeg har en anelse av at det nok er manglende tålmodighet og manglende lys det skotter på.

Men i går var det «oppholds» en liten stund her i Trondheim, så jeg tok med meg en krakk med et hvitt a3-ark og gikk ut på verandaen. Egentlig var det ikke oppholds. Det var yr i lufta, men ikke spesielt mye vind, så det gikk an å være ute under tak.

Her ser dere ugla, som har kommet seg på et kort. Den ble da riktig så stilig, syns jeg.

Helt vindstille var det da ikke. Som dere ser så er det et par utfordringer med å fotografere kort ute.

Jeg har mange kort som jeg skal vise fram nå etter hvert, og de dukker også sakte men sikkert opp i Epla-butikken min. Det er ikke spesielt god butikk å selge kort på Epla til 45 kr stykket, men de er jo så flotte at de må deles og ut til folket! 🙂

– –

Jeg har bygget meg en liten lysboks som jeg gleder meg til å ta i bruk og som jeg skal vise fram også etter hvert. Først må jeg ha skikkelig lys til den, så det må kjøpes inn før jeg kan få «kontrollerte» forhold for bildetakingen min.

Forresten har jeg også et par babyjakker som jeg skulle ha tatt bilder av. Noen som har tips til bakgrunn til slike produktfotografier? Hadde det vært finvær, skulle jeg vurdert å ta de med ut et sted, men dette været er jo til å ta og føle på – bokstavlig talt.