Tags

No tags :(

Like før ferien fikk jeg bestilling på to bilder av Hilde. Hun ønsket seg en frekkisdame i mørk lilla. Jeg er så utrolig glad i disse damene mine!

Og så ønsket hun seg også en versjon av uglemotivet som jeg har på et kort, som kunne passe i en ramme. Jeg endret aidastørrelse og doblet mønsteret og kom fram til denne som vil passe utmerket i en 10×15 cm-ramme.

Det er forresten ikke så veldig overraskende at Hilde ville ha en ugle. Hun elsker nemlig ugler! Og ikke så veldig merkelig at hun ville ha den i lilla heller. 🙂 Hun har skrevet om bildene her.

Til disse to bildene brukte jeg ca akkurat et helt nøste. Ikke mange centimeterne som var igjen til slutt. Jeg ble litt nervøs der en stund da jeg broderte på ugla, men det gikk akkurat.

– –

Dere har også mulighet til å bestille damer uten ferdig ramme. Da slår jeg av 40 kr på prisen og portoprisen raser ned fra 72 kr til 27 kroner. Men etter hva jeg forstår er det som regel veldig greit at bildene kommer fiks ferdig slik at man slipper å tenke mer på det. 🙂

Andre innlegg i samme kategori: