Tags

No tags :(

Jeg har herved passert 5000 besøkende! Det er så utrolig gøy å se hvor mye antallet besøkende har økt jevnt og trutt den siste tiden. Derfor ønsker jeg å arrangere en liten gi-bort/give-away/konkurranse her inne. På høy tid, syns dere ikke?

Denne spreke dama har en liten Lynni Treekrem i magen, tror jeg. Eventuelt en liten rødstrømpe? Vel, hun kan i allefall bli din!

Dama er håndbrodert med utgangspunkt i et gammelt og kjært design som du kanskje har sett på veggen hjemme hos en gammel tante? Er brodert med sort garn på hvit bakgrunn, og leveres med rammen du ser på bildet. Målene på rammen er ca 20 x 26 cm.

For å kunne vinne denne dama med bein i nesen, må du slenge deg med på denne lille konkurransen! Alle kan delta!

Reglene er som følger:

1 lodd for å kommentere på dette innlegget – skriv gjerne også hvor du fikk høre om denne gi-bort-en

1 lodd for å bli fast følger (Bloglovin’, WordPress el.)

2 lodd for å skrive om gi-bort-en på din egen blogg (bruk bildet og lenke tilbake hit) eller spre lenken på vår alles kjære fjesbok – eller Twitter.

Du har altså mulighet for å samle hele fire lodd. Skriv også i kommentaren under her hvor mange og hvilke lodd du tar. Hvis du ikke har blogg, så legg igjen en epostadresse eller gi meg en annen form for vink, slik at jeg får tak i deg.

Jeg ønsker å vite hvor og fra hvem du har fått vite om denne bloggen/gi bort-en slik at den som har tipset deg også skal få en liten premie i fra meg. Kall det gjerne en vervepremie!

Trekningen skjer på skuddårsdagen: 29. februar. Klokka 20:00.