Tags

No tags :(

Bestisen min, Hanne, fikk ei lita jente i slutten av april og jeg måtte komme på noe lurt å gi som en velkommen til verden-gave.

Jeg fant oppskrift på en liten kjole hos Pickles og løp til byen for å kjøpe garn. Kom hjem med babyull og kastet meg over oppgaven. Oppdaget raskt at dette ikke kom til å bli stort nok, så jeg begynte å forske litt på hva slags garn jeg heller måtte bruke. Gikk for Dalegarns Lerke og Sandnes Garns Duo, som er er like tykke og har bort i mot samme tykkelse.

kjole kjole

Jeg strikket nesten ferdig nyfødtstørrelsen og målte rett som det var for å passe på at den fikk riktig størrelse. Men den så jo så utrolig liten ut, så da tok jeg fatt på en i størrelsen større, slik at jenta kunne bruke den litt lengre. Da de mottok kjolene så kunne hun bruke den største kjolen akkurat nå. Ikke fikk jeg tatt et skikkelig bilde heller, men her ser dere hvertfall hvordan de så ut da de lå til tørk og strekking:

kjole

Det var så mye styr med disse kjolene – selv hvor små og nette de er – at jeg mistet litt strikkegleden der og da. Så, beklager til Ingrid som venter på en Sirdals-kofte. Den kommer altså, jeg må bare motivere meg litt først!

Andre innlegg i samme kategori: